Hjem Nyheter Høytstående SD-pedofil sexchattet med fiktiv 14-åring

Høytstående SD-pedofil sexchattet med fiktiv 14-åring

SVERIGEDEMOKRATERNA En politiker fra sionistiske Sverigedemokraterna ble konfrontert av pedofiljegere fra Dumpen.se mens han delte ut løpesedler i forkant av dagens EU-valg. Bakgrunnen for dette er at han forsøkte å arrangere et treff med en fiktiv 14 år gammel gutt for å utføre seksuelle overgrep.

I den svenske byen Varberg fikk pedofiljegere fra Dumpen (vi vil advare sensitive lesere om svært krenkende pedofilt innhold i Dumpens artikkel) nylig et «napp» på en pedofil som trodde han chattet med en 14 år gammel gutt. Etter at den «14 år gamle gutten» informerte den pedofile om at han bare er 14 år gammel, eskalerte samtalen deres – som fant sted på meldingsappen KIK – til det seksuelle.

Den pedofile skriver at han «liker søte gutter som liker å suge» og er veldig ivrig etter å møtes. Videre sender mannen to bilder av penisen sin, og de bestemmer seg for at de skal møtes utendørs dagen etter og deretter dra hjem til barnets mor. Neste dag må man anta at den pedofile forsto at noen er på sporet av han, da han forklarer at han må reise bort og deretter var stille i et par dager. Når han neste gang tar kontakt, kunngjør han at «han ikke kan se barnet fordi han ikke vil være kriminell».

Gjorde valgkamp-arbeid for SD samtidig

Basert på bildet mener Dumpen at den pedofile er en Sverigedemokrat og også fungerer som nestleder i Halmstads kommunestyre. Det ble også gjort et forsøk på å lokke mannen ut ved å si at gutten han hadde en sexprat med snart skulle fylle 15 år, men den pedofile svarte bare «gratulerer» og blokkerte deretter samtalen.

Den pedofile gjorde valgkamp-arbeid samtidig som sexchatten fant sted, og Dumpen fikk tips om at mannen var i Trönninge og delte ut løpesedler. Dumpen skriver følgende om møtet med mannen, som på det tidspunktet var iført jakke med «Sverigedemokraterna» trykket på baksiden:

Vi dro ut til Trönninge og møtte ham.
Han ville imidlertid verken se logger eller snakke om hvorfor han sexchatter med barn.
Han dro, men kom tilbake for å hente andre kampanjearbeidere, men hadde ikke blitt mer pratsom på den tiden han hadde vært borte.

Se video av konfrontasjonen på Dumpen.se.