Hjem Nasjonal kamp Media HUMOR: De kleineste NPC-øyeblikkene

HUMOR: De kleineste NPC-øyeblikkene

1

HUMOR YouTube-serien «Social Justice Warrior Cringe» er ute med et nytt avsnitt. Denne gangen er det NPC-er som får gjennomgå.

https://www.youtube.com/watch?v=2qkCyZWoyLE

Svarte som tror hvite ikke kan være fattige, hjernevaskede venstreekstremister, helsprø homolobby-aktivister og andre mennesker som ikke er i stand til å tenke selvstendig er bare noe av det som dukker opp i siste episode av YouTube-serien «Social Justice Warrior Cringe», en serie som gir et unikt innblikk i kulturmarxismens gale verden.

Det er YouTube-brukeren Leftist Cuck som står bak den artige YouTube-serien samt andre klipp-show som viser hvor tragikomiske venstresiden og kulturmarxistene virkelig er. Klikk HER for å se flere underholdende filmer.

NPC-memen har tatt Internett med storm og er en metafor for liberale og kulturmarxisters manglende evne til å tenke for seg selv. NPC står for «ikke spillbar karakter», som er et begrep som brukes i dataspill for å betegne karakterer som finnes i spillet, men som er forhåndsprogrammert og ikke er kontrollert av en ekte person.

Les mer om NPC-notatet på knowyourmeme.com og se noen eksempler på memen HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Andreas Haglund Arnesen
Andreas Haglund Arnesen
3 år siden

Artig video