Hjem Nasjonal kamp Media HUMOR: Kulturmarxistenes kleineste øyeblikk

HUMOR: Kulturmarxistenes kleineste øyeblikk

1

HUMOR Frihetskamp tipser her om den svært underholdende YouTube-serien «SJW Cringe» som tar for seg kulturmarxistenes kleineste øyeblikk.

https://www.youtube.com/watch?v=vVSiY9GvDdA

Mannshatende feminister, minoriteter som syter, og feminiserte menn som ønsker mer masseinnvandring er noe av det som dukker opp i siste episode av YouTube-serien «Social Justice Warrior Cringe», en serie som gir et unikt og lattermildt innblikk i kulturmarxismens gale verden.

Det er YouTube-brukeren Leftist Cuck som står bak den artige YouTube-serien samt andre klipp-show som viser hvor tragikomiske venstresiden og kulturmarxistene virkelig er. Klikk HER for å se flere underholdende filmer.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

SJW-propagandaen virker kun på sleipinger og retarde. Normale folk blir heldigvis bare mer og mer bevisst på psywar-indoktrineringen og de falske nyhetene som brer om seg i mediene og populærkulturen.

Det var oppløftende å se hvor mange som viste fingeren til den siste SJW-Star Wars filmen på tek.no i dag. Tydeligvis har Tek.no mange russiske nettroll aktivister. Lol! ???
https://www.tek.no/artikler/nettroll-og-politiske-aktivister-far-skylden-for-star-wars-hat/447760