Hjem Nyheter Humor: Parodi sang om Antifa

Humor: Parodi sang om Antifa

HUMOR Frihetskamp tipser her om en humoristisk musikkvideo som gjør narr av de tragikomiske venstreekstremistene i Antifa.

Antifa – maskerte venstreekstremister på leting etter bråk.

YouTube-profilen Daniel Bostock har laget en humoristisk parodi av sangen «Girls And Boys», gjort kjent av den britiske popgruppen Blur, som gjør narr av den venstreekstreme organisasjonen Antifa.

Organisasjonen har de seneste årene gjort seg svært upopulær blant vanlig folk på grunn av deres særdeles voldelige opptøyer mot blant annet fredelige demonstrasjoner, samt grove angrep på meningsmotstandere og politi, hvilket i noen tilfeller har ført til permanente skader og i visse tilfeller også dødsfall.

I et forsøk på å «bekjempe» nasjonalister benytter Antifa seg også av metoder som hærverk av eiendom, masse-rapportering på sosiale medier, oppringing av arbeidsgivere med den hensikt å få meningsmotstandere sparket fra jobben, samt uthenging, såkalt doxing, hvilket dagens etablerte medier også har begynt å benytte seg av mot politiske dissidenter. «Doxing» forklares som en metode der man henger ut en politisk motstander, og da gjerne med privat og sensitiv informasjon om vedkommende, for på den måten å gjøre det lettere for venstreekstremister å lete dem opp og utsette dem for vold, trusler og hærverk.

Den siste tiden har Antifa også gått til angrep på minnesmerker som de mener er «rasistiske» og i visse tilfeller forårsaket permanente skader på disse.

Se musikkvidoen nedenfor:

Relaterte artikler:
HUMOR: Motstandsmenn vs Antifa
Humor: Antifas kleineste øyeblikk
FILM: Antifascist-fjols i Örebro
FILM: Antifascister «trener til kamp»
Antifa: Media-støttede terrorister
New Jersey klassifiserer Antifa som en terrororganisasjon
Nordea samarbeider med islamister og venstreekstremister
Dokumentar: «Det goda våldet»
USA: «Antifascister» angriper kristent møte
Velkjent Antifa-gruppe kobles til pedofiliaktiviteter
FILM: Antifa er et del av et massivt anti-hvitt nettverk