Hjem Nyheter Europa Hund voldtatt til døde i flyktningeleir

Hund voldtatt til døde i flyktningeleir

6

UTENRIKS I februar ble en hund som var voldtatt til døde funnet i flyktningeleiren Skaramagka nær den greske hovedstaden Athen. Hendelsen har opprørt mange grekere og har til og med blitt et spørsmål på regjeringsnivå. Men få tilfeller med voldtatte kvinner og barn får slik oppmerksomhet.

Den lille tispen ble funnet død midt i invasjonsbasen Skaramagka, tildekket med et lite teppe. Hunden hadde tydelige merker etter brutal voldtekt i genitaliene, men hadde ikke vært utsatt for annen fysisk vold.

Den døde hundens kropp ble tilsendt Athens oppsamlingssenter for herreløse dyr for medisinsk undersøkelse slik at dødsårsaken kunne bli fastslått. Ifølge den grekiske dyrevernsorganisasjonen Zoosos har sjefen for «flyktning»-leiren, Giorgos Karoglou, bekreftet hendelsen.

Giannis Lagos som er gresk parlamentsmedlem for det greske nasjonalistpartiet Gyllent daggry har stilt et såkalt parlamentarisk spørsmål til både justisministeren og innenriksministeren der han krever å få opplyst eksakt dødsårsak. Han krever videre at de skyldige snarest må bli stilt til rette for sine ugjerninger. Men til tross for at en minister i henhold til de greske parlamentsreglene plikter å besvare parlamentariske spørsmål innen 25 dager, har nå 2 måneder passert uten at svar fra ministerhold i saken foreligger.

Tilfellet har opprørt mange grekere, men det finnes også innvandringskritiske røster som anser det mest tragiske med hendelsen å være at folk tilsynelatende lar seg opprøre langt mer av en forbrytelse mot en hund, enn de voldtekter og andre avskyelige handlinger som barn, kvinner og menn utsettes for daglig som følge av den enorme masseinnvandringen til Europa.

Gyllent daggry kritiseres også for å forsøke å score billige politiske poeng ved å løfte tilfellet med hunden til så høyt parlamentarisk nivå. Men den lille tispen har i Hellas nesten blitt et lignende symbol som den druknede gutten Alan Kurdi hvis liv ble ofret på en overbelastet menneskesmugler-båt av hans far. Pappa Kurdi ville komme til Fredrik Reinfeldts Sverige for å få gratis tannbehandling og et sett med nye tenner ettersom han over lang tid hadde vanskjøttet sine egne. Ofrene for denne iscenesatte og verdensomspennende folkeforflytningen er flerfoldige.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
3 år siden

Å voldta en hund er større forbrytelse enn å voldta et menneske, 100 % dødsstraff.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Menneskets beste venn, som blir utsatt for slik mishandling?? Vanskelig å forestille seg.. Men kineserne dreper jo hunder i tusentalls og eter dem, så hva er verst? Mange lar seg opprøre over dyremishandling, mens de tåler at kvinner og barn blir antastet og voldtatt av berikere fra Afrika og Midtøsten..

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Margit Sandemoe, suksess forfatter, var 11 år gammel da hun ble voldtatt i skogen, som hun selv fortalte om senere. Selv om hun var barn grep hun stein og knuste skallen på voksen mann og drepte ham. Hvorfor våre demokratiske kvinne som ble voldtatt av negrene gjør ikke det samme? Fordi de selv er (demokratisk) søppel.

GudenOdin
GudenOdin
3 år siden

Di menneske som voldta den hunden skulle blitt kastes in i en hemilg sted der er kamphunder og slippe fri noe hisie kamphunde på di som voltda den hunden og kan gjøre en sport ut av det. Og jeg beklage at det er noe or feil jeg blir så sint når jeg leste det om saken og ble dårlig det er sykt at noe menneske eller vi skal kalle dem for dyr eller for noe sataniste og jeg håper at di blir drept

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  GudenOdin
3 år siden

Jeg synes det hadde vært rimelig av deg å gi en forklaring på hvorfor du skriver så dårlig. Lav alder? Dyslektiker? Er ikke norsk morsmålet? Når man verbalt forsvarer/representerer viktige ting, som norrønt kulturminne eller dyrebeskyttelse, kan man faktisk anstrenge seg bittelitt for å gjøre det uten å fremstå som tilbakestående. Hvis du ikke synes at Odin eller den stakkars hunden (eller nettsiden du kommenterer på) fortjener denne lille anstrengelsen fra din side, kan man jo spekulere i hva motivet ditt egentlig er.

Hird
Hird
Svar til  Nasjonalsosialist
3 år siden

Kan virke som det er et «troll»…