Hjem Nyheter Hunter Bidens laptop inneholdt bilder av mindreårige jenter og en crack-røykende Biden

Hunter Bidens laptop inneholdt bilder av mindreårige jenter og en crack-røykende Biden

USA Hunter Bidens data som i desember ble beslagtatt av FBI, oppgis å inneholde kompromitterende bilder av Biden selv, samt bilder av mindreårige jenter.

Bilder som skal være fra Hunter Bidens data. Skjermbilde: Twitter

Hunter Biden, sønn av den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden, har gjort seg kjent som narkotika- og sexmisbruker. I desember i fjor ble datamaskinen hans beslaglagt av FBI, etter at den var levert inn til reparasjon og da ble funnet «spor etter kriminell aktivitet».

Ifølge ny sjokkerende informasjon inneholder Hunter Bidens datamaskin ikke bare lydfiler av spektakulære samtaler mellom Biden og den tidligere ukrainske presidenten, men også private bilder av Biden selv, skriver Gateway Pundit.

På enkelte av bildene ser man Biden ha noe som ser ut som en crackpipe i munnen. Det skal også finnes bilder av mindreårige jenter.

På omtrent en tredjedel av bildene av mindreårige finnes den samme 14-årige jenta, som ifølge en kilde dessuten skal være en slektning av Biden.

Jenta opptrer toppløs på noen bilder og på enkelte av de er Hunter Biden selv med, og i noe som beskrives som «suggestive stillinger».

Rudy Giuliani, tidligere borgermester i New York, og for tiden Donald Trumps personlige advokat, har uttalt at Biden nå kan forvente seg konsekvenser for bildene av mindreårige, og at bevismaterialet har blitt overlevert til delstatspolitiet i Delaware for en eventuell etterforskning.

At skandalen kommer til å gi en viss påvirkning på det kommende amerikanske valget er ikke utenkelig.

Les også:
Videomontage av presidentkandidaten Joe Bidens upassende berøringer av småjenter sensureres av Twitter