Hjem Nyheter Hunter Bidens laptop inneholdt bilder av mindreårige jenter og en crack-røykende Biden

Hunter Bidens laptop inneholdt bilder av mindreårige jenter og en crack-røykende Biden

5

USA Hunter Bidens data som i desember ble beslagtatt av FBI, oppgis å inneholde kompromitterende bilder av Biden selv, samt bilder av mindreårige jenter.

Bilder som skal være fra Hunter Bidens data. Skjermbilde: Twitter

Hunter Biden, sønn av den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden, har gjort seg kjent som narkotika- og sexmisbruker. I desember i fjor ble datamaskinen hans beslaglagt av FBI, etter at den var levert inn til reparasjon og da ble funnet «spor etter kriminell aktivitet».

Ifølge ny sjokkerende informasjon inneholder Hunter Bidens datamaskin ikke bare lydfiler av spektakulære samtaler mellom Biden og den tidligere ukrainske presidenten, men også private bilder av Biden selv, skriver Gateway Pundit.

På enkelte av bildene ser man Biden ha noe som ser ut som en crackpipe i munnen. Det skal også finnes bilder av mindreårige jenter.

På omtrent en tredjedel av bildene av mindreårige finnes den samme 14-årige jenta, som ifølge en kilde dessuten skal være en slektning av Biden.

Jenta opptrer toppløs på noen bilder og på enkelte av de er Hunter Biden selv med, og i noe som beskrives som «suggestive stillinger».

Rudy Giuliani, tidligere borgermester i New York, og for tiden Donald Trumps personlige advokat, har uttalt at Biden nå kan forvente seg konsekvenser for bildene av mindreårige, og at bevismaterialet har blitt overlevert til delstatspolitiet i Delaware for en eventuell etterforskning.

At skandalen kommer til å gi en viss påvirkning på det kommende amerikanske valget er ikke utenkelig.

Les også:
Videomontage av presidentkandidaten Joe Bidens upassende berøringer av småjenter sensureres av Twitter

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
2 år siden

Creepy familie.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Så ille som denne amoralske sønnen til presidentkandidat Joe Biden enn er; verre er at han har gjort ytterst tvilsomme økomiske transaksjoner i Ukraina og China, hjulpet av navnet til sin far, og fått overført store summer – flere titalls millioner – som også har gått til faren(big dad). Familien Biden er innvevd i økonomisk og annen kriminalitet, og det er en stor skam at old man Joe kan bli president for et folk som ikke har våknet opp. Av to onder er åpenbart Trump å foretrekke, til tross for sine mangler og jødevennlighet.

Espen
Espen
2 år siden

En ting er sikkert og det er at pedofili er utbredt blant verdens ledere. Men sånn er det når man tillater talmudister å ha innflytelse over dem.

Morten
Morten
2 år siden

Han er pedofil, og det er også faren Joe Biden. Bilder og video går viralt på nettet nå.

trackback
8 måneder siden

[…] Hunter Bidens laptop inneholdt bilder av mindreårige jenter og en crack-røykende Biden […]