Hjem Nyheter Hunter Bidens laptop ikke lenger bortforklart som «russisk desinformasjon»

Hunter Bidens laptop ikke lenger bortforklart som «russisk desinformasjon»

6

USA Historien om funn på Hunter Bidens laptop er sann likevel, innrømmer New York Times.

Hunter Biden.

I 2020 kunne New York Post avsløre innholdet av skandaløse e-poster, lydfiler, bilder og video funnet på en hensatt laptop tilhørende Hunter Biden, sønn av den amerikanske presidenten Joe Biden. Innholdet dreide seg blant annet om Hunter Bidens korrupte forretninger i Ukraina, muliggjort via hans fars innflytelse, men også mengder av bilder og videomateriale som viser Biden ha seksuell omgang med prostituerte og mindreårige, samt ruser seg på «crack».

På omtrent en tredjedel av bildene av mindreårige finnes den samme 14-årige jenta, som ifølge en kilde dessuten skal være en slektning av Biden.

Avsløringene ble den gang møtt av protester fra New York Times, som i en rekke «faktasjekkartikler» fram til senest september 2021 betegnet opplysningene som «russisk desinformasjon, usubstantierte og ikke nyhetsverdige». Også andre aktører kastet seg fort på mørkleggingskampanjen, og New York Post ble utestengt fra Twitter etter å ha publisert opplysningene.

Men nå, ett og et halvt år senere, har altså New York Times kastet inn håndkleet og innrømmet at historien om funn på Bidens laptop er sann og har nyhetsverdi. Ifølge avisen er e-postene og de andre filene nemlig blitt autentisert av anonyme personer som er kjent med dem og med etterforskningen mot Hunter Biden.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roger M
Roger M
1 år siden

Bisarr og dysfunksjonell familie avler monstre. Joe Biden er vel kanskje ikke den første pedofile president i USA, men kanskje den første åpenbare pedofile president.

Robert
Robert
1 år siden

Bildene som er publisert i artikkelen er bare barnemat i forhold til annet materiale funnet på flere harddisker tilknyttet Hunters enheter. Alt fra nakne, unge gutter og jenter i svært tilvsomme, seksuelle posisjoner, kjønnsorganer av begge kjønn og fri flyt av tunge narotiske stoffer, er materiale knyttet til vedkommende. Løgnmedia er som vanlig helt stille. Hadde dette vært sønnen til Donald Trump, Donald Trump Jr., ville dette vært på forsiden av samtlige aviser og tidsskrifter, verden over. Helt hinsides.

Sist endret 1 år siden av Robert
Richard Eide
Richard Eide
1 år siden

Mener å huske at det kun var sky news i Australia av de store mediehusene som valgte å skrive noe om dette.

Mange amerikanere ble rimelig forbannet over det faktum at dette ikke kom frem i landets egne aviser mens valget pågikk.

Django
Django
1 år siden

Å holde slikt skjult bør sidestilles med landssvik!

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Personer som han skulle hatt dødsstraff eller i det minste livstid. Pedofile har ikke livets rett.

trackback
11 måneder siden

[…] Hunter Bidens laptop ikke lenger bortforklart som «russisk desinformasjon» […]