Hjem Nasjonal kamp «Hva faen gjør du egentlig?»

«Hva faen gjør du egentlig?»

3

MEDIA YouTube-kanalen MemetiskMagi har publisert en film som består av en samling av Oscar Bergströms mange budskap og oppmodninger i aktivistpodden «Mer enn ord».

Vår svenske søsterside Nordfront.se har tidligere gjort oppmerksom på YouTube-kanalen MemetiskMagi, blant annet for de legendariske fashwave-hylninger til Den nordiske motstandsbevegelsen i forkant av Göteborgdemonstrasjonen i september, forrige år.

Nå har kanalen publisert en ny film, der man har klippet sammen noen av aktivisten Oscar Bergströms beste monologer fra podkasten «Mer enn ord» der han oppfordrer alle sofaslitere og passive sympatisører til å engasjere seg i kampen.

Se filmen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=_okuQ-rdW-o

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Den eldre garde bør nok heller lytte på noen av de andre podcastene for å danne seg et bedre inntrykk av bevegelsen. Her er det nok et lite generasjonsgap. …Men så er jo en av mine favorittfilmer «pølsemaker-pølsemaker hvor har du gjort av deg» med humørsprederen Leif Juster. – Lol!

Tom
Tom
Svar til  Anonymsurfer
3 år siden

Den eldre garde er ikke de som er viktigst å rekruttere. Ungdommen » generasjon Zyklon» er fremtiden

Tom
Tom
3 år siden

En av de absolutt beste propaganda filmer jeg har sett! En film som både spiller på logiske argument samtidig hovedvekten settes på våre følelser. En film som må deles med venner som enda nøler på om de skal gå med eller ikke