Hjem Artikler Kommentar Hva Hans Rustad ikke vil at du skal vite om Ron DeSantis

Hva Hans Rustad ikke vil at du skal vite om Ron DeSantis

FILOSEMITTISME Hans Rustad beskriver Ron DeSantis som en av Donald Trumps mulige arvtakere i en promoteringsartikkel. Hva han ikke nevner er at DeSantis høyst sannsynlig er en av de mest fanatiske sionistene i det republikanske partiet.

Ron DeSantis bekrefter sin lojalitet til den jødiske staten.

I sin promoteringsartikkel publisert på Document.no beskriver Hans Rustad den republikanske guvernøren Ron DeSantis som «en no-nonsense fyr som tar igjen når noen prøver seg». Han neglisjerer imidlertid å nevne at Floridas guvernør muligens er den mest fanatiske sionist og filosemitt, i det republikanske partiet.

Da den 42-årige konservative politikeren ble valgt inn som Floridas guvernør i 2019 avga han et høytidelig løfte om å «bli den mest pro-israelske guvernøren i USA», noe som uten tvil er knyttet til det faktum at han mottok over 800 000 amerikanske dollar fra den nylige avdøde jødiske megadonoren Sheldon Adelson. Listen av donorer inkluderer dessuten en rekke andre rike jøder, deriblant milliardæren Bernie Marcus, investorene Steve Witkoff og David Blumberg og stiftleseforvalteren Andy Sabin.

Ron DeSantis er dessuten høyst interessert i «holocaust». Han viste dette blant annet ved å gi såkalte holocaust-overlevere prioritering i vaksinekøen for Covid-19 i februar i år. Florida er en stat med en overvekt av eldre pensjonister, dermed behovet for prioriteringer.

Blant guvernørens hovedprestasjoner så langt er signeringen av en ny lov mot antisemittisme, som erklærer «antisemittisk oppførsel» å være like alvorlig som rasediskriminering. Den gjelder for statens offentlige skoler og universiteter, og ble innført som en reaksjon til BDS-bevegelsen (Boycott, Divestment and Sanctions movement), som har som mål å legge økonomisk press på Israel for å fremme palestineres rettigheter. DeSantis har kommet med kraftige fordømmelser av bevegelsen.

Gitt dette er det forståelig at Rustad ville ha en forkjærlighet for guvernøren, gitt deres felles umåtelige underkastelse for Israel og jødene. Hvis DeSantis finner det for godt å besøke Norge og bli med i en sending på DocTV så kunne de muligens ha på seg matchende kipaer for å feire anledningen.

Les også:
«Den israelske lobbyen er USAs største problem»
Dokumentar: Den jødiske lobbyen i USA
«Finkel-Think» – den jødiske valgstrategien som lå bak Trump og Orbáns dramatiske valgseire
Dagens video: Kontrollert opposisjon – sionistiske propagandister
Se opp for counterjihad-bevegelsen!