Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Hva har du fått av politikerne? – Offentlig aktivitet i Karlstad

Hva har du fått av politikerne? – Offentlig aktivitet i Karlstad

0

AKTIVISME Aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen begav seg ut på gaten i Karlstad for å spre et folkevennlig budskap.

Lørdag 19. februar valgte en gruppe aktivister fra Näste 5 og Näste 2 i Sverige å ha offentlig flyerutdeling sentralt i Karlstad. Stedet var stappfullt av folk som ville ta del i det fine været og hva byen har å by på. I tillegg til at aktivistene på stedet også fikk nyte den behagelige vintersolen, fikk de også møte alle menneskene som beveget seg rundt. Alt fra barnefamilier til unge og pensjonister valgte denne dagen å motta løpesedler fra Motstandsbevegelsens representanter.

Akkurat denne dagen delte aktivistene ut et flygeblad med tittelen «Hva har du fått av politikerne?». Dette flygebladet lister opp åtte ting som politikere og den moderne fiendestaten har gitt folket. Etter at leseren har fått tid til å reflektere over disse, er det en oppfordring om å da gjøre opprør mot de kriminelle.

Aktiviteten hadde et godt tempo og en god del flygeblad ble delt ut. Under selve utdelingen av flygebladene holdt aktivistene sporadiske og selv lengre diskusjoner med både positive og negative forbipasserende. Alt fra feige banneord til gratulasjoner nådde deltakernes ører mens de viste sin tilstedeværelse blant folket.

Det tok ikke lang tid før politiet kom. Det unødvendige besøket av rundt 10 politimenn blandet seg blant folket og parkerte kjøretøyene sine ved alle inngangene til torget for å vise sin tilstedeværelse. Dette fikk umiddelbart forbipasserende til å reagere. Spørsmål som «hva gjør alle politimenn her?» og «har de ikke noe bedre å foreta seg?» ble stilt flere ganger til aktivistene på stedet.

Etter et par timer valgte deltakerne å runde av aktiviteten og si farvel til hverandre for denne gangen.

Se film fra aktiviteten nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg