Hjem Motstandsbevegelsen Hva innebærer et medlemskap i Motstandsbevegelsen?

Hva innebærer et medlemskap i Motstandsbevegelsen?

0
DEL

 MOTSTANDSBEVEGELSEN  Hva innebærer et medlemskap? Nedenfor kan du lese mer om de ulike formene for medlemskap i Motstandsbevegelsen.

Motstand

Økonomisk støttemedlem

Som økonomisk støttemedlem gir du finansiell støtte til organisasjonen. Du vil bli invitert til utvalgte aktiviteter dersom om du har uttrykt ønske om dette. Selv om det ikke er et krav, så oppfordres du som økonomisk støttemedlem likevel til å spre organisasjonens budskap i den grad du kan.

Støttemedlemmer mottar en velkomstpakke med medlemsbevis, Motstandsbevegelsens pin, et utvalg klistremerker, samt en utgave av Motstandsbevegelsens medlemsblad Stormlykten. Stormlykten vil senere bli tilsendt i PDF-form på e-post.

støttemedlem

Aktivist

Som aktivist i Motstandsbevegelsen er du dedikert til organisasjonen. Du sprer organisasjonens navn og budskap aktivt gjennom for eksempel tradisjonell aktivisme, redaksjonelt arbeide eller aktivisme på internett. Du vil også bli invitert til å delta på organisasjonens aktiviteter og arrangement.

Personer som søker om å bli aktivister mottar en velkomstpakke med medlemsbevis, Motstandsbevegelsens pin, et utvalg klistremerker, samt en utgave av Motstandsbevegelsens medlemsblad Stormlykten. Stormlykten vil senere bli tilsendt i PDF-form på e-post.

aktivist

Edsvoren

Motstandsbevegelsens edsvorne aktivister – er organisasjonens spydspiss. De mest fanatiske, dedikerte, lojale og modige av våre aktivister får bære tittelen Edsvoren.

DEL