Hjem Nyheter Hva vet du om homolobbyen? Les deg opp her!

Hva vet du om homolobbyen? Les deg opp her!

9

HOMOLOBBYEN Frihetskamp tipser nye leser om artikler om den folkefiendtlige homolobbyen.

I denne artikkelen tipser vi om ulike artikler som har blitt publisert her på Frihetkamp om nettopp emnet homolobbyen. Lenkene inneholder alt i fra filmtips til lengre ideologiske artikler, samt kortere nyhetsartikler.

Artikler om homolobbyen:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
3 år siden

Kulturmarxismen må stoppes!

https://imgur.com/a/Q0mgNlz

Dr.Phil
Dr.Phil
3 år siden

Homolobbyen har tydelige og klare koblinger til pedofili, og det i hele sin historie! De grunnleggere, ledere, aktivister, eller tilhengere av denne homolobbyen, har åpent forsvart og forsøkt å normalisere nettopp pedofili. Flere har vært tilknyttet pedofile interesseorganisasjoner, og tilogmed dømt for nettopp pedofili! Dessverre har noen latt seg lure av dette sirkuset med farger, ballonger og tale om «love is love». De tror det kun handler om homofiles rettigheter til å være homofil, «de må jo få lov til å være homo», …men dette var nå en rett de allerede hadde FØR dette sirkuset startet! Folk har latt seg… Les mer »

Anonym
Anonym
Svar til  Dr.Phil
2 år siden

Du kunne bli dømt til fengsel og i noen land for døden for homofili. Jeg vil ikke akkurat kalle det rettigheter…
Du kan fortsatt bli drept i flere land for det

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Anonym
2 år siden

I Norge, samt en god del andre land, ble nok ikke homofile fengslet eller drept for å være homofil, hverken før eller etter at den marxistiske regnbuebevegelsen slo til. Men det kan jo fort forandre seg med tanke på masseinnvandringen av rasefremmede som helst ser at homofile blir sluppet utfor høye bygninger, eller drept på annen måte. En masseinnvandring som humoristisk nok regnbuebevegelsen omfavner. Det er her snakk om en politisk bevegelse benevnt som «homolobbyen», eller «regnbuebevegelsen» og som da har sine røtter i homobevegelsen, og da startet av homofile pedofile bakmenn. Om du er homofil, og ikke støtter pedofili… Les mer »

Anonym
Anonym
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Bare nå de siste tiårene har homofili ikke vært regnet som en sykdom i f.eks USA, og i Polen er det et såkalt «LGBT-fri sone». Ikke før på slutten av 60-tallet ble homofili dekriminalisert i England, og i USA var det ikke lov fram til starten av 90-tallet. I dag er det 11 europeiske land som fortsatt har lover som sier at homifili ikke er lov. Dette har det ikke blitt gjort noe med på før nå det siste århundre, så det å si at «ble nok ikke» er ikke et godt nok argument i denne saken. Du nevner også… Les mer »

HMF
HMF
1 år siden

Denne artikkelen bør trykkes på nytt nå i disse pride ukene rundt om i Norge. DEL over alt, slik at folk kan lese hva som foregår bak fasaden til pride.

trackback
1 år siden

[…] også: Hva vet du om homolobbyen? Les deg opp her! Lederperspektiv #13: Hva er homolobbyen? RFSL-«angrepet» og pedofili Nordisk homolobby, Axel […]

trackback
4 dager siden

[…] også: Hva vet du om homolobbyen? Les deg opp her! Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Flere LHBTP-profiler i Sverige med […]

trackback
4 dager siden

[…] også: Hva vet du om homolobbyen? Les deg opp her! Hva er homolobbyen og hvorfor skal den bekjempes? Lederperspektiv #13: Hva er homolobbyen? […]