Hjem Nasjonal kamp Hva vil egentlig Motstandsbevegelsen?

Hva vil egentlig Motstandsbevegelsen?

4

FILM En sympatisør til Motstandsbevegelsen har klippet sammen en film som kort sammenfatter hva organisasjonen egentlig ønsker, i motsetning til løgnene som fremstilles i folkefiendtlig media.

https://www.youtube.com/watch?v=iGLX-K5jdoE

Den rundt fem minutter lange filmen består blant annet av sitater fra Pär Öberg, leder for organisasjonens parlamentariske gren i Sverige, sammen med fantastiske bilder av nordisk natur. Sitatene er hentet fra et intervju Öberg gjorde med det innvandringskritiske radioprogrammet Ingrid & Conrad. Du kan høre det 2 timers lange intervjuet i sin helhet HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
5 år siden

utrolig bra film

Hatkriminell
Hatkriminell
5 år siden

Dette er en strålende bra video! Men jeg har noen få kommentarer.

– Ordet «Nazist» er ikke lenger et ord av bespottelse. Flere nasjonalsosialister (Joseph Goebbels, George Lincoln Rockwell, Charles Manson, Joseph Tommasi, James Mason, osv.) har stolt brukt ordet «Nazi».

– Nasjonalsosialismen er ingen politisk ideologi, fordi ideologier er menneskapte. Nasjonalsosialismen er et evig verdenssyn om den eneste sannheten, naturlig lov, kosmisk orden og den kollektive ubevisste. Men så klart bruker vi politikk mot forbryterne.

Til tross for min kresne kritikk, stå på, Herr Öberg! Hill seier! 🙂

Thule
Thule
Svar til  Hatkriminell
5 år siden

Det kan godt hende, men I 99% av tilfeller brukes begrepet som noe nedsettende om nasjonalister. Denne assosiasjonen har festet seg hos folk flest etter tiår med propaganda siden krigen var over. De fleste reagerer som Pavlovs hund. Assosiasjon -> programmert respons. Nasjonal Sosialist er det riktige begrepet, evt forkortet til NS. Det er et fullstendig begrep som ikke kan omdefineres, i motsetning til en forkortelse.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Hatkriminell
5 år siden

https://www.nordfront.se/begreppet-nazist.smr

Personlig forbinder jeg ordet nazist med «liksom nasjonalsosialister» (useriøse bøller) eller «Hollywoodsk nasjonalsosialisme», og således misliker jeg begrepet sterkt (dog, blir jeg ikke fornærmet av at politiske fiender bruker dette ordet – da disse fullstendig mangler såkalt «injurierende kraft» 🙂 ).