Hjem Opinion Kronikk Hvem er hjernevasket?

Hvem er hjernevasket?

Et ganske vanlig argument fra de som er imot vår sak, de såkalte antirasistene eller antihvite, er at vi som er nasjonalsinnede er hjernevasket. Man påstår at vi ikke har noen egne meninger; at vi ikke kan tenke kritisk og svelger rått alt vi blir servert.

Untitled-221-640x480

Jeg synes det er like ironisk hver gang når jeg hører argumentet. Har de selv tenkt igjennom hva de faktisk uttaler seg om, har de tenkt et steg lengre og hvordan i helsike har de isåfall tenkt? Jeg personlig har aldri fått noen nasjonalistisk oppdragelse og jeg kjenner til veldig få tilfeller hvor det faktisk har skjedd. Når man prater med ideologiske kamerater er det faktisk i stedet ikke spesielt uvanlig at det har vært helt motsatt, at foreldrene har vært sterkt fiendtlige til nasjonalsosialismen og deres barns engasjement i saken. Vi kan altså ikke ha blitt hjernevasket av våre foreldre til å bli nasjonalsosialister.

Derimot er det adskillig flere familier som hjernevasker sine barn om alles likeverd og hvor bra og velfungerende det rådende systemet er. Så kan det muligens være slik at de som anklager oss for å være hjernevasket, faktisk er de som er mest indoktrinerte? Skolen vi alle tvinges gå på er utrolig sterkt imot nasjonalistiske ytringer. Å propagere for at det bare finnes én rase, at nazister er onde og at homoseksualitet er fullstendig normalt og naturlig, inngår til og med i læreplanen – som vi alle er garantert å få prentet inn via lærere, rektorer, forelesere og skolebøker.

Det er altså ihvertfall ikke på skolen vi kan ha blitt hjernevasket til å bli nasjonalsosialister. Tvertimot så er heller hjernevasken i andre retningen mye mer intensiv på skolen, som for øvrig sies å være den viktigste tiden i et menneskes liv når det gjelder å forme ens holdninger. Så kan det muligens være slik at de som anklager oss for å være hjernevasket faktisk er de som er indoktrinerte? Venner og bekjente kan absolutt påvirke ens valg og holdninger i livet. For min egen del våknet jeg opp helt på egenhånd. Jeg hadde ingen venner som var nasjonalsosialister som forsøkte å overtale meg, men oppdaget problemer og søkte sannheten selv.

I visse tilfeller kan det være venner som dytter en i riktig retning, men det kan absolutt ikke regnes som hjernevask sammenlignet med den tidligere nevnte indoktrineringen fra skolen. Fremfor alt så må jo en i vennegjengen til å begynne med ha åpnet øynene selv, som jeg gjorde. Vi er altså ikke engasjerte i kampen fordi våre venner har hjernevasket oss. Derimot er det veldig vanlig med press fra «venner» om å tone ned sine holdninger og meninger. Et aktivt forsøk på hjernevask fra ens omgivelser for at man ikke skal være nasjonalistisk er altså tilstede. Så kan det muligens være slik at de som anklager oss for å være hjernevasket faktisk er de som er indoktrinerte?

Videre kan vi se at det ikke eksisterer filmer fra Hollywood eller andre steder som er (pro)nasjonalistiske. Det finnes heller ikke noe etablert TV-program, ingen radiokanal eller noen lett tilgjengelig avis som er sympatisk innstilt til de saker vi står for. At media skulle hjernevaske oss til å bli nasjonalsosialister er en definitiv umulighet. At media derimot tar hver eneste mulighet de får, om det så omhandler en fotballkamp, matlaging eller nyheter, til å forbarme seg over flerkulturen og mot alle nasjonalistiske tendenser, er et faktum. Så kan det muligens være slik at de som anklager oss for å være hjernevasket er de som er indoktrinerte?

Hva kan man så konkludere med? Jo, at det er de antihvite forkjemperne for flerkultur og de politisk korrekte idiotene som oftest ikke har en eneste mening de selv har kommet fremt til. I stedet brøler de stolt ut, som en papegøye, akkurat det de har blitt opplært til fra de var småbarn, på skolen, foran TVen og i avisene. Flerkultur er fantastisk – nazistene er onde!

Om du som leser dette synes flerkultur og masseinnvandring er det beste som har hendt og at patrioter er de mest onde menneskene på denne planeten og du samtidig noen gang har tenkt at «nazister er hjernevasket» så oppmuntrer jeg deg til å fortelle hva du mener i kommentarfeltet. Av hvem er vi hjernevasket og hvordan? Jeg venter i spenning på svar. Frem til dere har gitt meg en rimelig forklaring så hevder jeg med definitiv overbevisning at det er dere som er hjernevasket!