Hjem Nyheter Norden Hver fjerde kvinne i Sverige våger ikke lenger å gå ut som...

Hver fjerde kvinne i Sverige våger ikke lenger å gå ut som følge av flerkulturen

FLERKULTUR Masseinnvandringen av rasefremmede til Sverige forårsaker nå så store sosiale skader på befolkningen i landet at hele 25 prosent av kvinnene ikke lenger våger å gå ut på kveldstid.

Illustrasjonsfoto.

Ifølge en rapport fra Statistiska centralbyrån (SCB) øker utryggheten i Sverige. Rapporten er basert på en undersøkelse som myndighetene har bedt innbyggerne om å svare på.

Rapporten er laget innenfor rammen av FNs Agenda 2030, som hevder å ha som mål å redusere alle former for vold over hele verden innen år 2030.

Sverige mislykkes dog totalt med disse målene ved at den dødelige volden i stedet har økt markant de seneste årene.

15,3 prosent av befolkningen angir at de har avstått fra å gå ut på kvelden, som følge av uro for å bli overfalt eller truet. Blant kvinner er andelen nesten 25 prosent.

Det er hovedsaklig menn i alderen 20–29 som er mest utsatt for trusler og vold på offentlige steder. Kvinner er mer utsatt for seksualforbrytelser.

Sara Frankl er sakkyndig i Agenda 2030 på SCB:

– De siste årene har den dødelige volden mot menn økt. Den dødelige volden mot kvinner ligger på samme nivå som tidligere. Ingenting skjer, sier Frankl til SCB.

Ulikheten mellom grupper i samfunnet øker også på flere områder, ifølge SSB. Vold og overgrep reduseres ikke.

De forente nasjoner (FN) forsøker imidlertid å skjønnmale tilstandene og hevder at det også er fremskritt i Sverige. FN anvender seg av «globale indikatorer» for å gi rangeringer til forskjellige lands politikk og situasjoner. Globalistorganisasjonen FN ser positivt på samtykkeloven i Sverige. Ifølge FN betyr det at Sveriges juridiske rammer for å redusere vold mot kvinner har blitt bedre.

Nå får Sverige 92 prosent på den «globale indikatoren». Før innføringen av samtykkeloven fikk Sverige 82 prosent i henhold til FNs vurdering.

Les mer:
Svenske innbyggere i flerkulturelle områder er livredde – halvparten våger ikke å gå ut
Svenskene er redde for å gå ut alene
Innvandrere topper svensk statistikk over seksualforbrytelser
«Politiet har ikke ressurser til voldtekter og no-go-soner, men til svensker som demonstrerer»
Stadig flere svensker tiltales for tankekriminalitet