Hjem Nyheter Norden Hver fjerde kvinne i Sverige våger ikke lenger å gå ut som...

Hver fjerde kvinne i Sverige våger ikke lenger å gå ut som følge av flerkulturen

8

FLERKULTUR Masseinnvandringen av rasefremmede til Sverige forårsaker nå så store sosiale skader på befolkningen i landet at hele 25 prosent av kvinnene ikke lenger våger å gå ut på kveldstid.

Illustrasjonsfoto.

Ifølge en rapport fra Statistiska centralbyrån (SCB) øker utryggheten i Sverige. Rapporten er basert på en undersøkelse som myndighetene har bedt innbyggerne om å svare på.

Rapporten er laget innenfor rammen av FNs Agenda 2030, som hevder å ha som mål å redusere alle former for vold over hele verden innen år 2030.

Sverige mislykkes dog totalt med disse målene ved at den dødelige volden i stedet har økt markant de seneste årene.

15,3 prosent av befolkningen angir at de har avstått fra å gå ut på kvelden, som følge av uro for å bli overfalt eller truet. Blant kvinner er andelen nesten 25 prosent.

Det er hovedsaklig menn i alderen 20–29 som er mest utsatt for trusler og vold på offentlige steder. Kvinner er mer utsatt for seksualforbrytelser.

Sara Frankl er sakkyndig i Agenda 2030 på SCB:

– De siste årene har den dødelige volden mot menn økt. Den dødelige volden mot kvinner ligger på samme nivå som tidligere. Ingenting skjer, sier Frankl til SCB.

Ulikheten mellom grupper i samfunnet øker også på flere områder, ifølge SSB. Vold og overgrep reduseres ikke.

De forente nasjoner (FN) forsøker imidlertid å skjønnmale tilstandene og hevder at det også er fremskritt i Sverige. FN anvender seg av «globale indikatorer» for å gi rangeringer til forskjellige lands politikk og situasjoner. Globalistorganisasjonen FN ser positivt på samtykkeloven i Sverige. Ifølge FN betyr det at Sveriges juridiske rammer for å redusere vold mot kvinner har blitt bedre.

Nå får Sverige 92 prosent på den «globale indikatoren». Før innføringen av samtykkeloven fikk Sverige 82 prosent i henhold til FNs vurdering.

Les mer:
Svenske innbyggere i flerkulturelle områder er livredde – halvparten våger ikke å gå ut
Svenskene er redde for å gå ut alene
Innvandrere topper svensk statistikk over seksualforbrytelser
«Politiet har ikke ressurser til voldtekter og no-go-soner, men til svensker som demonstrerer»
Stadig flere svensker tiltales for tankekriminalitet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Grønne
Grønne
3 år siden

Disse indikatorene har samme funksjon som lærerens klistremerker i oppgavebøkene til seksåringer. Ufattelig at våre politikere er så simple.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Sverige – sosialdemokratiets utstillingsvindu, der alt gikk godt, til velferd og fred og sosial harmoni, og der forskjellsbehandling ut fra kjønn, rase, alder, osv. var i ferd med å forsvinne, ble vi fortalt. Men da grensene og portene ble åpnet for massiv invasjon av rasefremmede tok det ikke lang tid før bildet var totalt endret, og nå er altså store deler av den opprinnelige befolkningen stengt ute fra det offentlige rommet pga frykt for egen sikkerhet. Men mangfold har da Sverige fått, i det minste!

Steinar
Steinar
3 år siden

#UTmedPAKKET og landet vil igjen bli trygt og harmonisk.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Tenk hvordan det blir for neste generasjon hvite, når rasefremmede begynner å bli en majoritet. De kommer til å bli jaktet på. Sør-Afrikanske tilstander venter dem.

Hvilken forelder kan sitte passivt uten å foreta seg noe, organisere seg, og i det minste ha prøvd å gjøre deres fremtid tryggere?

Vibecke Larsen
Vibecke Larsen
3 år siden

Og politikerne ser en annen vei

Ejner
Ejner
3 år siden

Det er ikke bare nogle utilpassede ballademager – det er nøje planlagt fra ondskabens pædofile religion et sted i Mellemøsten og hjulpet på vej af de venstreorienterede kollaboratører samt DR´s røde lejesvende. Og det er imamerne som styrer det hele. Måske ved de unge «utilpassede» ikke at de bliver brugt (misbrugt) som frontlinje kæmper. Og de ved sikker ej heller, at de er blevet hjernevasket og sendt herop, alene med det formål at lave ballade, og der i gennem medvirke til en revolution, hvor ondskabens pædofile religion laver hele Vesteuropa om til et autonomt kalifat med sharialov. Det er rent… Les mer »

Hanne
Hanne
3 år siden

Ut med pakket!

Marius
Marius
3 år siden

Ut med pakket!

HS!