Hjem Nyheter Hvit gutt født til å være helt – reddet livet på sin...

Hvit gutt født til å være helt – reddet livet på sin lillesøster

3

HELTEMOT 6-årige Bridger Walker reddet sin lillesøster fra en angripende hund.

Bridger Walker med sin lillesøster. Foto: Guttens tante, Nicole Walker/Instagram.

For en uke siden reddet den seksårige gutten Bridger Walker, fra Cheyenne, Wyoming (USA), sin lillesøster fra å bli angrepet av en løs hund.Det var torsdag den 9. juli da en aggressiv hund skulle til å kaste seg over Bridgers lillesøster, at han stilte seg i veien for hunden og reddet sin lillesøster.

Etter å ha blitt bitt flere ganger i ansiktet og på hodet, grep han tak i søsterens hånd og sprang avgårde med henne for at hun skulle komme seg i sikkerhet.

– Om noen var tvunget til å dø, tenkte jeg at det skulle bli meg, sa lille Bridger senere.

Etter å ha blitt sydd med nesten 90 sting av en dyktig kirurg, fikk han komme hjem for å hvile, forteller Bridgers tante Nicole på Instagram.

Nicole forteller at hun har besøkt sitt tantebarn flere ganger siden hendelsen og at gutten har blitt mye bedre allerede. Bridger er ved godt mot og «hans fantastiske personlighet er uskadet», skriver hun.

Han kan fremdeles ikke le brett, men drar allikevel på smilebåndet når han får høre alle oppmuntrende ord fra venner og fremmede.

Bridgers pappa Robert gjør seg noen tanker over sin sønns skuffelse over at han «bare» hadde havnet på fjerdeplass og ikke vant medalje ved sin første jiu-jitsu-turnering, som ble holdt uken før hendelsen med hunden.

Robert er usikker på om sønnens to år lange trening i kampsport har hatt noen betydning, eller om det ene og alene var «hans lille krigerhjerte» og hans grenseløse kjærlighet til søsteren som fikk han til å sette sitt liv på spill for hennes skyld. Uansett hvor Bridger fikk sin indre styrke fra, har familien av naturlige årsaker utpekt Bridger til familiens vinner.

«Han har oppnådd tittelen som ubestridelig vinner i vår familie», skriver Robert på Instagram.

Ved siden av kampsporten er Bridger veldig interessert i geologi, og lærer seg mye om ulike typer stein, mineraler og bergarter.

Les også:
Tommie Lindhs drapsmann voldtok kvinnen to ganger
Nordfront TV var på plass i Härnösand – direktesendte minnestunden for den drepte Tommie Lindh

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Morten
Morten
2 år siden

Virkelig helt. Tøft gjort av den lille karen.

Inge
Inge
2 år siden

Det er gutten sin det som passer på lillesøsteren sin. Utrolig.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Tøff liten gutt. Godt det ikke ble verre enn det ble.