Hjem Nyheter Norden Hvit sørafrikansk familie nektes asyl i Sverige

Hvit sørafrikansk familie nektes asyl i Sverige

4

SVERIGE En hvit sørafrikansk familie som lever i frykt for å tvangsreturneres til sitt hjemland, der svarte menn flere ganger har forsøkt kidnappe deres datter for «medisinske formål», har søkt asyl i Sverige.

Foto: Youtube.
Foto: Youtube.

Den sørafrikanske familien har fått avslag fra Migrationsverket på sin søknad om asyl i Sverige. Nå venter de spent på Migrationsdomstolens avgjørelse.

Familien har lenge levd i frykt i Sør-Afrika, der svarte menn ved flere tilfeller har forsøkt kidnappe deres fem år gamle datter for «medisinske formål».

Allerede da datteren var i toårsalderen kom to svarte menn frem til henne og hennes mor og forklarte at de ville kjøpe jenta og bruke henne i «tradisjonell medisin».

– De tror at hvis man har sex med et lite barn som er jomfru blir de friske fra aids, og forskjellige kroppsdeler kan deretter brukes til «medisiner», forteller faren i et intervju med Palaestra Media.

Ved et tilfelle fikk mennene tak i jenta. Hun, moren og mormoren var på et kjøpesenter da de ruset frem og dro jenta ut av mormorens favn.

Moren i familien gikk til politiet og fortalte hva de hadde blitt utsatt for, men politiet valgte å se bort fra anmeldelsen med begrunnelsen at «jenta er frisk og ingen forbrytelse har blitt begått».

At Migrationsverket ikke klassifiserer familien som tilhørende en forfulgt minoritet med beskyttelsesbehov har med all sikkerhet med deres «feilaktige» etnisitet å gjøre.

Hele intervjuet med begge de to sørafrikanske foreldrene kan ses her.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Det hvite mindretallet – som alene har æren for at Sørafrika tidligere var et velstående og velfungerende samfunn – har siden svart flertallsstyre(=diktatur), ble innført, vært utsatt for alle de forfølgelser som svarte invadører påberoper seg når de ankommer til Europa, med det unntak at her er det SVARTE som forfølger, skader og dreper HVITE pga deres hudfarge og etnisitet. Men å tilby dem asyl i våre land er bortimot bannlyst, for det er jo aldri hvite som trenger beskyttelse, er det vel?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Smartere å emigrere til Russland spør du meg.

Tom
Tom
3 år siden

Blir så forbanna og fortvilet av måten hvite sør afrikanere blir behandlet på at jeg kjenner blodet koke.

Vibecke
Vibecke
3 år siden

Sverige ønsker velkommen horder av rasefremmede, men nekter å hjelpe tilbake hvite, sin egen rase, som faktisk er utsatt for folkemord i Sør-Afrika. Dette er jo folk man istedet bør ønske velkommen tilbake til Europa, istedet for disse horder av respektløse rasefremmede som ikke har sitt opphav her i Europa.