Hjem Nyheter «Hvite menn stjal alt!»

«Hvite menn stjal alt!»

3

FILM Den amerikanske nasjonalistorganisasjonen American Renaissance har publisert en kort video der argumentet om at hvite europeere skal ha stjålet all sin rikdom fra andre folkegrupper, plukkes fra hverandre og tilbakevises.

I en artikkel som ble publisert i den kulturmarxistiske avisen Huffington Post South Africa ble det foreslått en løsning på den globale ulikheten, nemlig å frata hvite menn deres rettigheter. Det ble hevdet at siden mesteparten av velstanden til hvite menn er et «resultatet av tyveri og vold», bør kvinner og ikke-hvite passere lover for å ta det tilbake.

Jared Taylor fra American Renaissance forklarer hvor absurd dette er, og viser at hvites prestasjoner ikke bare beriket hvite, men også hele verden. Det er de som har bidratt minst, og det er de som ha tjent mest på vestlig vitenskap og teknologi som misliker hvite mennesker mest.

https://www.youtube.com/watch?v=Qpe7PGK2ZPw

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Ta vekk alt hva den hvite mann har «stjålet» og se hvordan verden vil se ut. Unntaket er Sørøst-Asia – Kina, Japan, Korea – men ellers ville verden bli omtrent som i de muslimske landene, minus den hvite manns oppdagelser og oppfinnelser. Det er en verden jeg ikke ville likt å befinne meg i.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

En utmerket video! Så utrolig befriende å høre noen slå tilbake mot disse absurde påstandene – påstander vi dessverre blir foret med fra «vugge til grav» gjennom løgnpressen, skoleverket, tvilsomme bøker og annen globalist propaganda.

La oss håpe at kunnskapsrike og veltalende menn som Jared Taylor vil fungere som en inspirasjon for andre dyktige akademikere, slik at disse også tør å stå opp mot PK-tyranniet!

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Liker måten Jared Taylor sier «white» på hehe