Hjem Nyheter Europa Hviterussiske soldater tvinger migranter inn i Polen

Hviterussiske soldater tvinger migranter inn i Polen

2

MASSEINNVANDRING Et stort antall illegale ikke-europeiske migranter har blitt tvunget å marsjere mot den polske grensen av hviterussiske soldater.

Illegale ikke-europeiske migranter marsjerer mot den polske grensen.

Nordfront ble på søndag informert om at Hviterussland prøver å sende tusenvis av ikke-europeiske og illegale innvandrere inn i Polen. En kilde Nordfront har snakket med sier at det kan dreie seg om rundt 30 000 innvandrere.

Filmer distribuert på Telegram viser blant annet hvordan migrantene overnattet i skogen i telt som de har mottatt fra den hviterussiske hæren. Venstreekstremister, så vel som polske patrioter og fotballhooligans, ryktes å være på vei til grensen. Venstreekstremistene for å hjelpe til med å smugle utlendinger inn i Polen og deretter videre til Vest-Europa, de øvrige gruppene for å vise at okkupantene ikke er velkomne, samt for å konfrontere de venstreekstremistiske menneskesmuglerne.

En tysk NGO skal ha tilbudt å kjøre de illegale immigrantene fra Polen til Tyskland med buss, men Tysklands innenriksminister skal ha sagt nei da det er straffbart å smugle ukjente mennesker inn i landet.

De siste filmene på Telegram viser hvordan hviterussiske og polske soldater står på hver sin side av et grensegjerde og hvordan de maskerte hviterussiske soldatene prøver å presse migrantene gjennom gjerdet og hindre dem i å returnere til Hviterussland.

En annen film viser hundrevis av migranter marsjere langs veien til den polske grensen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Håper Polen setter de alle på et fly og returnerer de til sine familier i ørkenen. De er en byrde i Europa (!!!), så skal de hjelpes kan de heller gis alternativ hjelp i sine egne nærområder.

Tom Hauge
Tom Hauge
1 år siden

Grunnen til at disse parasittene bare valser gjennom Europa og skriker og bärer seg til beväpnede soldater er fordi de vet at det vil få null konsekvenser for dem. De vet veldig godt hvor jävla svak og patetisk Europa har blitt. Det eneste som kan stoppe dem og det eneste språket de skjönner er rå kraft. Soldatene må faktisk begynne å bruke sine våpen mot den fremmede innvasjonen.