Hjem Nyheter Hvor er opprøret rundt voldtektskandalen i Telford?

Hvor er opprøret rundt voldtektskandalen i Telford?

FILM Innvandringskritikerne Lauren Southern og Brittany Pettibone snakker i en film om den grove overgrepskandalen i den britiske byen Telford.

De innvandringskritiske medieprofilene Lauren Southern og Brittany Pettibone snakker i en film publisert på YouTube om den siste grove overgrepskandalen som har funnet sted i Storbritannia. De to snakker også om hvordan gjengvoldtekter er et importert problem og at media bevist velger å dekke over slike saker.

Hundrevis av hvite britiske jenter antas å ha blitt voldtatt av en gjeng med utenlandske menn over flere år i den britiske byen Telford med rundt 170 000 innbyggere. Flere av ofrene har dødt som følge av overgrepene og familien til et voldtektsoffer døde i et brannattentat utført av en de siktende i saken. Overgrepssaken i Telford har sterke paralleller til skandalen i Rotherham og virker å være en skremmende trend i det flerkulturelle Storbritannia.

Både Southern og Pettibone har den siste tiden fått oppmerksomhet etter å ha blitt arrestert og nektet innreise til Storbritannia for sitt innvandringskritiske arbeid.

Relaterte artikler:
«Jeg sa i fra til myndighetene, men de gjorde ingenting!»
Nesten 400 jenter utnyttet av innvandrergjenger i England
Voldtektsmenn ropte «Allahu Akbar» i retten