Hjem Historie Hvorfor kom 9. april 1940? – Forord

Hvorfor kom 9. april 1940? – Forord

5

HISTORIE Frihetskamp presenterer her historien rundt 9. april, forklart i heftet «Hva du bør vite», utgitt av Viking Forlag Oslo, 1943.

Tyske soldater sverger ed til Norge ved det norske flagg. Tyskere og nordmenn kjempet sammen i kampen mot globalismen.

Frihetskamp presenterer her historien rundt 9. april, forklart i heftet «Hva du bør vite», utgitt av Viking Forlag Oslo, 1943. Heftet var under krigen godkjent til bruk i undervisningen etter de respektive skolestyrers bestemmelse.

Frihetskamp kommer til å publisere «Hvorfor kom 9. april 1940?» i tre deler, over tre uker. Språket har i artikkelserien blitt noe modernisert, samt at noe tekst er tilføyd for å gi en klarere mening.

9. april – forbundet med «onde tyskere som ville ta over Norge»

Etter at de allierte globalistene vant krigen, og således innførte sin versjon av krigens løp i historiebøkene, har den historiske dagen 9. april kommet til å bli forbundet med «onde tyskere som ville ta over Norge». De alliertes propaganda mot nasjonalsosialistene ble etter krigen matet inn hos det norske folk, som via skolebenken, media og norskfiendtlige politikere ikke fikk høre annet enn globalistenes versjon. Foranledningen til 9. april, hvorfor tyskerne kom til Norge, ble således røyklagt og glemt som følge av all den propaganda som ble rettet mot nasjonalsosialistene.

Artikkelserien «Hvorfor kom 9. april 1940» tar for seg foranledningen til 9. april, og forklarer hvorfor de tyske nasjonalsosialistene kom til Norge.

Alle deler:
Forord
Del 1
Del 2
Del 3

5
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Stig Even EideStianMariusRoy Vey Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Roy Vey
Roy Vey

Nei, foranledningen er det ikke så mange som er klar over. De fleste har jo kjøpt globalistenes versjon og sier seg fornøyd med det uten å tenke særlig over det.

Marius
Marius

Nordmenn – Våkn opp!

Kjenn dine røtter før du svinger med sverdet, et blødende tre vokser ikke svært mye lengre.

Stian
Stian

Vidkun Quisling gjorde ikke noe galt!

Stig Even Eide
Stig Even Eide

Hva sko Quisling gjort? Latt Tyskere få opprette en ren militær regjering med therboven som sjeff, større psykopat en therboven skal man lete lenge etter

Stig Even Eide
Stig Even Eide

Selvfølgelig hadde Hitler tatt moskva om han ønsket det, de sto jo nærmest å vinket til Stalin. Så det var jo en fantastisk eksplosiv finale.