Hjem Historie Hvorfor kom 9. april 1940? – Forord

Hvorfor kom 9. april 1940? – Forord

13

HISTORIE Frihetskamp presenterer her historien rundt 9. april, forklart i heftet «Hva du bør vite», utgitt av Viking Forlag Oslo, 1943.

Tyske soldater sverger ed til Norge ved det norske flagg. Tyskere og nordmenn kjempet sammen i kampen mot globalismen.

Frihetskamp presenterer her historien rundt 9. april, forklart i heftet «Hva du bør vite», utgitt av Viking Forlag Oslo, 1943. Heftet var under krigen godkjent til bruk i undervisningen etter de respektive skolestyrers bestemmelse.

Frihetskamp kommer til å publisere «Hvorfor kom 9. april 1940?» i tre deler, over tre uker. Språket har i artikkelserien blitt noe modernisert, samt at noe tekst er tilføyd for å gi en klarere mening.

9. april – forbundet med «onde tyskere som ville ta over Norge»

Etter at de allierte globalistene vant krigen, og således innførte sin versjon av krigens løp i historiebøkene, har den historiske dagen 9. april kommet til å bli forbundet med «onde tyskere som ville ta over Norge». De alliertes propaganda mot nasjonalsosialistene ble etter krigen matet inn hos det norske folk, som via skolebenken, media og norskfiendtlige politikere ikke fikk høre annet enn globalistenes versjon. Foranledningen til 9. april, hvorfor tyskerne kom til Norge, ble således røyklagt og glemt som følge av all den propaganda som ble rettet mot nasjonalsosialistene.

Artikkelserien «Hvorfor kom 9. april 1940» tar for seg foranledningen til 9. april, og forklarer hvorfor de tyske nasjonalsosialistene kom til Norge.

Alle deler:
Forord
Del 1
Del 2
Del 3

13
Delta i debatten

avatar
7 Comment threads
6 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
ChrisHanneEspenRødt4LifeH.L Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Roy Vey
Roy Vey

Nei, foranledningen er det ikke så mange som er klar over. De fleste har jo kjøpt globalistenes versjon og sier seg fornøyd med det uten å tenke særlig over det.

Marius
Marius

Nordmenn – Våkn opp!

Kjenn dine røtter før du svinger med sverdet, et blødende tre vokser ikke svært mye lengre.

Stian
Stian

Vidkun Quisling gjorde ikke noe galt!

OnklelBlaa
OnklelBlaa

At Tyskland innhentet seg etter 1. verdenskrig var jo bare bra, men med hvilken rett skulle de kunne annektere sine naboland?
Tyskland ble styrt av en stormannsgal mann som viste seg å bli en katastrofe for landet.
Han kom til makten ved hjelp av demokratiske metoder for så å avvikle demokratiet og gjør seg selv til diktator, hvilken rett hadde han til det?
Kan ikke se at disse bortforklaringene oppklarer noe som helst dessverre.

Roy Vey
Roy Vey

Tyskland innhentet seg etter 1. verdenskrig nettopp ved hjelp av Hitler og hans politikk, nasjonalsosialismen. Globalistene fra ulike land erklærte Tyskland og nasjonalismen krig, så selvsagt ble det krig her og der. Det var en verdenskrig, allianser mot allianser, globalismen mot nasjonalismen. Det stemmer at han kom til makten ved demokratiske metoder, men ikke at han avviklet det, selv om han forkastet partisystemet. Partisystemet gjør det ikke mer demokratisk, tvert imot. Ellers var han ingen diktator, men autoritær. Det er en viss forskjell. Videre må du også huske på at det var krig, og under krig råder det krigstilstander, hvilket… Les mer »

Chris
Chris

Veldig bra film ?at man er blitt indoktrinert på skolen, media etc er soleklart

Reidar
Reidar

OK da. Da har jeg fått svar på hvorfor tyskerne kom 9 april.
Men hvorfor i all verden reiste dem ikke tilbake til Tyskland dagen etter, når dem forstod at dem ikke var så velkommen til Norge?

Jarl
Jarl

Dem var velkommen av mange nordmenn, og ikke velkommen av andre nordmenn. Og en god del av denne andre gruppe hadde ingen aning om hva som foregikk, men slukte globalistenes propaganda. En god del har også etter krigen forstått mer og uttalt at de kjempet på feil side, altså i rekkene med bolsjevikene og sionistene i kampen mot nasjonalismen. Og dessverre vant globalistene krigen, …og se nå bare hvor det har ledet oss.

H.L
H.L

De kom ikke som fiender og okkupanter, de kom for å skjerme Norge mot den røde pest og globalismen ettersom våre egne myndigheter, dengang også folkeforrædere, flørtet med fienden bak ryggen på det norske folk og dro Norge inn i krigen. De allierte opphevet Norges nøytralitet, mot nordmenns vilje.

Rødt4Life
Rødt4Life

Jeg hater ny nazister dere er bare uintelligent og klarer ikke å gjøre noen ting annet enn å provosere andre mennesker. Finn på noe bedre å gjøre rasister.

Rødt4life
Rødt4life

Ikke sant dere nazister klarer ikke å få kritikk eller å høre sannheten. det er derfor dere må ha på moderator. Tullinger

Espen
Espen

Du fremstår jo som meget intelligent 🙂

HRH

Hvor blir det av tegnsetting og sammenheng i kommentaren din?
Du kan umulig være veldig skolert.