Hjem Artikler Historie Hvorfor kom 9. april 1940? – Forord

Hvorfor kom 9. april 1940? – Forord

19

HISTORIE Frihetskamp presenterer her historien rundt 9. april, forklart i heftet «Hva du bør vite», utgitt av Viking Forlag Oslo, 1943.

Tyske soldater sverger ed til Norge ved det norske flagg. Tyskere og nordmenn kjempet sammen i kampen mot globalismen.

Frihetskamp presenterer her historien rundt 9. april, forklart i heftet «Hva du bør vite», utgitt av Viking Forlag Oslo, 1943. Heftet var under krigen godkjent til bruk i undervisningen etter de respektive skolestyrers bestemmelse.

Språket har i artikkelserien blitt noe modernisert, samt at noe tekst er tilføyd for å gi en klarere mening.

9. april – forbundet med «onde tyskere som ville ta over Norge»

Etter at de allierte globalistene vant krigen, og således innførte sin versjon av krigens løp i historiebøkene, har den historiske dagen 9. april kommet til å bli forbundet med «onde tyskere som ville ta over Norge». De alliertes propaganda mot nasjonalsosialistene ble etter krigen matet inn hos det norske folk, som via skolebenken, media og norskfiendtlige politikere ikke fikk høre annet enn globalistenes versjon. Foranledningen til 9. april, hvorfor tyskerne kom til Norge, ble således røyklagt og glemt som følge av all den propaganda som ble rettet mot nasjonalsosialistene.

Artikkelserien «Hvorfor kom 9. april 1940» tar for seg foranledningen til 9. april, og forklarer hvorfor de tyske nasjonalsosialistene kom til Norge.

Alle deler:
Forord
Del 1
Del 2
Del 3

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
19 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Nei, foranledningen er det ikke så mange som er klar over. De fleste har jo kjøpt globalistenes versjon og sier seg fornøyd med det uten å tenke særlig over det.

Marius
Marius
3 år siden

Nordmenn – Våkn opp!

Kjenn dine røtter før du svinger med sverdet, et blødende tre vokser ikke svært mye lengre.

Stian
Stian
3 år siden

Vidkun Quisling gjorde ikke noe galt!

OnklelBlaa
OnklelBlaa
2 år siden

At Tyskland innhentet seg etter 1. verdenskrig var jo bare bra, men med hvilken rett skulle de kunne annektere sine naboland?
Tyskland ble styrt av en stormannsgal mann som viste seg å bli en katastrofe for landet.
Han kom til makten ved hjelp av demokratiske metoder for så å avvikle demokratiet og gjør seg selv til diktator, hvilken rett hadde han til det?
Kan ikke se at disse bortforklaringene oppklarer noe som helst dessverre.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  OnklelBlaa
2 år siden

Tyskland innhentet seg etter 1. verdenskrig nettopp ved hjelp av Hitler og hans politikk, nasjonalsosialismen. Globalistene fra ulike land erklærte Tyskland og nasjonalismen krig, så selvsagt ble det krig her og der. Det var en verdenskrig, allianser mot allianser, globalismen mot nasjonalismen. Det stemmer at han kom til makten ved demokratiske metoder, men ikke at han avviklet det, selv om han forkastet partisystemet. Partisystemet gjør det ikke mer demokratisk, tvert imot. Ellers var han ingen diktator, men autoritær. Det er en viss forskjell. Videre må du også huske på at det var krig, og under krig råder det krigstilstander, hvilket… Les mer »

Chris
Chris
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Veldig bra film ?at man er blitt indoktrinert på skolen, media etc er soleklart

Reidar
Reidar
2 år siden

OK da. Da har jeg fått svar på hvorfor tyskerne kom 9 april.
Men hvorfor i all verden reiste dem ikke tilbake til Tyskland dagen etter, når dem forstod at dem ikke var så velkommen til Norge?

Jarl
Jarl
Svar til  Reidar
2 år siden

Dem var velkommen av mange nordmenn, og ikke velkommen av andre nordmenn. Og en god del av denne andre gruppe hadde ingen aning om hva som foregikk, men slukte globalistenes propaganda. En god del har også etter krigen forstått mer og uttalt at de kjempet på feil side, altså i rekkene med bolsjevikene og sionistene i kampen mot nasjonalismen. Og dessverre vant globalistene krigen, …og se nå bare hvor det har ledet oss.

H.L
H.L
2 år siden

De kom ikke som fiender og okkupanter, de kom for å skjerme Norge mot den røde pest og globalismen ettersom våre egne myndigheter, dengang også folkeforrædere, flørtet med fienden bak ryggen på det norske folk og dro Norge inn i krigen. De allierte opphevet Norges nøytralitet, mot nordmenns vilje.

Rødt4Life
Rødt4Life
2 år siden

Jeg hater ny nazister dere er bare uintelligent og klarer ikke å gjøre noen ting annet enn å provosere andre mennesker. Finn på noe bedre å gjøre rasister.

Rødt4life
Rødt4life
Svar til  Rødt4Life
2 år siden

Ikke sant dere nazister klarer ikke å få kritikk eller å høre sannheten. det er derfor dere må ha på moderator. Tullinger

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Rødt4life
7 måneder siden

Hallo, vi får jo kritikk støtt og stadig, blir svartmalt støtt og stadig, uthengt og trakassert, men likevel mer tykkhudet enn dere som lever beskyttet i deres eget ekkokammer/safe space og blir hysteriske, løper til nærmeste avis/politi og klager hver gang dere ser et klistremerke med Frihetskamp.net. Og ser du deg litt rundt på mainstream media sine nettsider, sosiale plattformer, eller venstreradikale nettsider, så vil du der ikke engang finne et kommentarfelt, eller se at alt av kommentarer fra nasjonalister blir fjernet. Det er i stor kontrast til hva du finner her på Frihetskamp.net som har et åpent kommentarfelt med… Les mer »

Espen
Espen
Svar til  Rødt4Life
2 år siden

Du fremstår jo som meget intelligent 🙂

Hanne
Hanne
Svar til  Rødt4Life
2 år siden

Hvor blir det av tegnsetting og sammenheng i kommentaren din?
Du kan umulig være veldig skolert.

trackback
1 år siden

[…] Les også: Lebensborn Moderkorset Hvorfor kom 9. april 1940? – Forord […]

trackback
1 år siden

[…] Les også: Hvorfor kom 9. april 1940? – Forord […]

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
7 måneder siden

Bra oppklaring på hvorfor 9. april 1940 kom. De fleste har aldri hørt om at de allierte planla å invadere Norge og da bruke Norge som krigsbase mot Tyskland. De fleste aner ikke at regjeringen Nygaardsvoll gikk bak ryggen på det norske folk og opphevet vår nøytralitet, helt stikk i strid med hva det norske folket ønsket. De fleste vet ikke at Tyskland fikk høre om de alliertes planer og DERFOR så seg nødt til å agere fort ved å gå inn i Danmark og Norge den 9. april 1940, for å forhindre at de allierte invaderte disse land og… Les mer »

trackback
7 måneder siden

[…] Les: Hvorfor kom 9. april 1940? […]

trackback
1 måned siden

[…] Johan, som jo er litt historisk med tanke på at tyske nasjonalsosialister marsjerte den samme rute 9. april 1940. Vi delte også ut flyvebladet Nasjonalsosialistisk sone og fremførte en tale foran Stortinget som […]