Hjem Historie Hvorfor kom 9. april 1940? – Forord

Hvorfor kom 9. april 1940? – Forord

8

HISTORIE Frihetskamp presenterer her historien rundt 9. april, forklart i heftet «Hva du bør vite», utgitt av Viking Forlag Oslo, 1943.

Tyske soldater sverger ed til Norge ved det norske flagg. Tyskere og nordmenn kjempet sammen i kampen mot globalismen.

Frihetskamp presenterer her historien rundt 9. april, forklart i heftet «Hva du bør vite», utgitt av Viking Forlag Oslo, 1943. Heftet var under krigen godkjent til bruk i undervisningen etter de respektive skolestyrers bestemmelse.

Frihetskamp kommer til å publisere «Hvorfor kom 9. april 1940?» i tre deler, over tre uker. Språket har i artikkelserien blitt noe modernisert, samt at noe tekst er tilføyd for å gi en klarere mening.

9. april – forbundet med «onde tyskere som ville ta over Norge»

Etter at de allierte globalistene vant krigen, og således innførte sin versjon av krigens løp i historiebøkene, har den historiske dagen 9. april kommet til å bli forbundet med «onde tyskere som ville ta over Norge». De alliertes propaganda mot nasjonalsosialistene ble etter krigen matet inn hos det norske folk, som via skolebenken, media og norskfiendtlige politikere ikke fikk høre annet enn globalistenes versjon. Foranledningen til 9. april, hvorfor tyskerne kom til Norge, ble således røyklagt og glemt som følge av all den propaganda som ble rettet mot nasjonalsosialistene.

Artikkelserien «Hvorfor kom 9. april 1940» tar for seg foranledningen til 9. april, og forklarer hvorfor de tyske nasjonalsosialistene kom til Norge.

Alle deler:
Forord
Del 1
Del 2
Del 3

8
Delta i debatten

avatar
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
HH1942Roy VeyOnklelBlaaStig Even EideStian Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Roy Vey
Roy Vey

Nei, foranledningen er det ikke så mange som er klar over. De fleste har jo kjøpt globalistenes versjon og sier seg fornøyd med det uten å tenke særlig over det.

Marius
Marius

Nordmenn – Våkn opp!

Kjenn dine røtter før du svinger med sverdet, et blødende tre vokser ikke svært mye lengre.

Stian
Stian

Vidkun Quisling gjorde ikke noe galt!

Stig Even Eide
Stig Even Eide

Hva sko Quisling gjort? Latt Tyskere få opprette en ren militær regjering med therboven som sjeff, større psykopat en therboven skal man lete lenge etter

Stig Even Eide
Stig Even Eide

Selvfølgelig hadde Hitler tatt moskva om han ønsket det, de sto jo nærmest å vinket til Stalin. Så det var jo en fantastisk eksplosiv finale.

OnklelBlaa
OnklelBlaa

At Tyskland innhentet seg etter 1. verdenskrig var jo bare bra, men med hvilken rett skulle de kunne annektere sine naboland?
Tyskland ble styrt av en stormannsgal mann som viste seg å bli en katastrofe for landet.
Han kom til makten ved hjelp av demokratiske metoder for så å avvikle demokratiet og gjør seg selv til diktator, hvilken rett hadde han til det?
Kan ikke se at disse bortforklaringene oppklarer noe som helst dessverre.

Roy Vey
Roy Vey

Tyskland innhentet seg etter 1. verdenskrig ved hjelp av Hitler og hans politikk. Og han forstod, det mange idag heller ikke forstår, at trusselen er internasjonal, og ikke bare nasjonal. Han førte en kamp mot globalistene, kommunister og sionister, som da befant seg i ulike land og erklærte han krig. Så selvsagt ble det krig her og der. Det stemmer at han kom til makten ved demokratiske metoder, men ikke at han avviklet det, selv om han forkastet partisystemet. Partisystemet gjør det ikke mer demokratisk, bare mer rotete, og i enden mindre demokratisk, hvilket du ser idag. Ellers må du… Les mer »

HH1942
HH1942

Det tyske folk som valgte Hitler til diktator hadde selvsagt all rett til det. Det var ikke noe kupp.

Tyskland annekterte ei sine naboland i særlig grad. Bare Østerrike, Sudetenland, Memelland og det tyske delen av Polen ble annektert (tyske områder). Bohemia og Moravia var et protektorat med mye mer selvstyre enn dagens Norge har. Danmark beholdt sin suverenitet, og det var også planen for Norge. Samme gjaldt for Benelux og Frankrike. De ble like mye annektert som USA annekterte oss.