Hjem Nasjonal kamp Hvorfor leier vi lokaler under falsk flagg?

Hvorfor leier vi lokaler under falsk flagg?

2

MOTSTANDSBEVEGELSEN Hver gang dette skjer later media som om dette skulle være både overraskende og oppsiktsvekkende, nå sist etter at Nordendagene ble arrangert i svenske Näste 8.

Foto: Säljesta bygdegård. Kjell Jönsson/Wikimedia.

Hver eneste gang dette skjer later media som om det skulle være både overraskende og oppsiktsvekkende, nå sist etter at Nordendagene ble arrangert i svenske Näste 8.

Alltid samme modus operandi fra motbydelige journalister som naturligvis meget godt vet hvorfor dissidenter ikke alltid kan leie lokaler i eget navn – og som i aller høyeste grad er en del av problemet.

Poenget media vil frem til med disse artiklene er at ingen vil leie ut til Den nordiske motstandsbevegelsen og at organisasjonens medlemmer er dårlige som må lyve for å holde møter. Virkeligheten ser dog litt annerledes ut.

Hvorfor leier vi lokaler under falsk flagg?

Da ikke alle er vaksinert mot medias løgner, halvløgner eller utelukking av relevant informasjon, vil vi klargjøre følgende om hvorfor vi noen ganger leier lokaler under såkalt falsk flagg:

1. Det finnes ingen som helst grunn til å tipse systemet og deres affilierte grupper i forkant – uansett om det er snakk om politiet eller venstreekstremister – om hvor vi skal befinne oss.

Det er en kjedelig virkelighet vi lever i hvor politimyndigheten, hvis høyeste sjefer er korrupte, gir ordre om at politimannen på gaten i stedet for å bekjempe kriminalitet skal ta seg til lokaler hvor lovlige møter finnes sted for å meningsregistrere deltakere (noe som er ulovlig). Det er dog den virkeligheten vi lever i.

Utover politimyndigheten kan venstreekstremister også få for seg å mobilisere for å sabotere møtedeltakernes biler eller sende alvorlige trusler til utleieren av lokalet. Vi vet av erfaring at politiet ikke engang etterforsker disse forbrytelsene.

Å ikke leie lokaler under eget navn handler altså om å sikre sikkerheten for våre egne medlemmers og sympatisørers eiendom, samt alle andre som kan komme «i klem».

2. Vi har allerede prøvd å leie bondegårder og lokaler under eget navn. Vi har i mange tilfeller blitt vennlig møtt at utleieren som tror på forsamlingsfriheten og derfor mener at de som oppfører seg og bedriver lovlig virksomhet skal få leie lokalet. De har likevel sagt nei – for at de ikke våger. Fremfor alt er de redde for å bli utsatt for medias heksejakt.

Det hele skulle kunne sammenliknes med at media holder utleierne som gisler. «Gjør som vi sier, ellers kommer vi til å henge ut deg og din familie og gjøre alt i vår makt for å knuse din næringsvirksomhet!». Problemet er at de skjulte truslene ikke på noen måte er tomme og at media ikke mangler makt til å tyste på vanlige borgere.

Således er det altså ikke sannsynlig at vi får leie et lokale selv om utleieren tror på forsamlingsfriheten eller engang sympatiserer med vår virksomhet. Vi skulle bare avsløre at vi har til hensikt å holde et møte på tettstedet slik at media får muligheten til å true andre utleiere.

Retten til forsamlingsfrihet

Det er altså hverken overraskende eller oppsiktsvekkende at Den nordiske motstandsbevegelsen noen ganger må leie lokaler under falsk flagg. Det som er oppsiktsvekkende, men ikke overraskende, er at media i stedet for å publisere sine hetsartikler ikke på alvor forsøker å ta rede på hvorfor dette skjer. Deres merkelige fokus er dog ikke overraskende for noen, foruten de aller mest indoktrinerte som fortsatt tror at media «gransker makten» i stedet for å innse at de er en del av den.

Problemet her er jo ikke at Den nordiske motstandsbevegelsen, en lovlig politisk organisasjon som i grunnloven er sikret rett til forsamlingsfrihet, leier lokaler for vår lovlige virksomhet. Problemet er at vi lever i et system hvor de som sitter ved makten forsøker å forhindre andre retten til forsamlingsfrihet og er beredt til å ta til skitne metoder for slike som bruker (Den nordiske motstandsbevegelsen) eller kan tenke seg å forsvare (utleierne) forsamlingsfriheten.

I et sunt samfunn hadde Den nordiske motstandsbevegelsen ikke bare leid lokaler under eget navn, men også annonsert ut møtet til så mange som mulig. Politiet hadde ikke meningsregistrert deltakerne og media hadde ikke drevet hetskampanjer mot hverken møtearrangøren, møtedeltakerne eller utleieren. Nå lever vi ikke i et slikt samfunn og derfor kommer Den nordiske motstandsbevegelsen naturligvis også i fremtiden til å gjøre alt vi kan gjøre for å sikre vår rett til forsamlingsfrihet, foreningsfrihet og ytringsfrihet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Sunn fornuft spør du meg

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Vi lever ikke i et samfunn styrt av demokrati, forsamlingsfrihet og ytringsfrihet. Derfor må man gå frem på annen måte for å kreve den retten.