Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront Direkte #76

Radio Nordfront Direkte #76

RADIO I kveld skal Radio Nordfront-gjengen blant annet snakke om politikeruken i Almedalen og om jøder som havner i konflikt med andre jøder.

Kveldens emner

  • Et kort ettersnakk om de vellykkede 1. mai-demonstrasjonene i Ludvika og Boden. Robin Palmblad ønsker også å snakke litt om systemene som brukes under sendingene og noe av det som vil skje i Nordfront TV fremover.
  • Etter å ha nektet Den nordiske motstandsbevegelsen å leie mark under Almedalsuken, forbereder Region Gotland seg, med leder av Meit Fohlin, på at tusenvis av fulle skinheads skal invadere øya. Det siste av en rekke mislykkede forsøk på å stoppe Motstandsbevegelsen er å hyre all mark i Almedalen før, under og etter den politiske uken – med andre ord, akkurat den samme feilen som sosialdemokrater i Dalarna gjorde før 1. mai.
  • Pär Öberg var for første gang med i direktesending i svensk riksradio. Det statlige propagandaorganet våget imidlertid bare å ha han med i noen minutter før maktens fiendtlige propagandakanal lot andre fiender hetse Den nordiske motstandsbevegelsens i flere timer.
  • Den palestinske presidenten Mahmoud Abbas har havnet i den jødisk maktbevegelses sikte etter å ha påpekt at det kan finnes en sammenheng mellom jøders adferd og antisemittisme. I Sverige er det jødevennlige partiet Sverigedemokraterne som går til hardeste til angrep, og partiets nestleder Julia Kronlid krever nå at svensk bistand til Palestina blir betinget. I tillegg tror hun at SD kommer til å tvinge frem en flytting av ambassaden til Jerusalem så snart partiet kommer til makten.
  • Solskinnshistorie: Simon Holmqvist har mottatt en e-post fra en lytter som skriver om hvordan det var Radio Nordfront som fikk ham endre oppfatning om Den nordiske motstandsbevegelsen og senere våkne opp. Men det gjelder ikke bare ham, for i dag sitter hele hans tidligere sosialdemokratiske familie og diskuterer sionisme og Det tredje rike under familiesammenkomster.
  • Martin Saxlind har satt seg inn i konflikten mellom ulike jøder involvert i falske «alternative medier», nærmere bestemt mellom jødene Chang Frick fra jødiske nyheter i dag og jøden Kent Ekeroth fra jødiske sosiale nyheter.
  • Den svenske Riksdagen avviste nylig alle mosjoner om vaksine-tvang. Årsaken var imidlertid ikke motvilje mot å tvang, men fordi antallet vaksinasjoner i Sverige er så høyt at tvang ikke er nødvendig.

Lytt til sendingen