Hjem Nyheter I KVELD: Krigshisseren Israel bomber Syria

I KVELD: Krigshisseren Israel bomber Syria

5

SYRIA Rundt 22-tiden i kveld ble det rapportert om at Israel holder på å bombe Syria. Angrepene kommer bare 72 timer etter at USA bombet landet.

For bare en stund siden kom det rapporter om at Israel bomber Syrias hovedstad Damaskus.

En video som ble publisert av «Syrian Girl» på Twitter viser hvordan nattehimmelen lyses opp når luftvernet forsøker å forsvare hovedstaden mot angrepene.

Ifølge Airlive har syriske luftvernsraketter lykkes med å skyte ned missiler fra Israel. Et tyrkisk fly endret under kvelden sin rute for å holde seg på sikker avstand, meldes det.

Det israelske angrepet kommer bare 72 timer etter at den amerikanske presidenten Joe Biden gjennomførte sitt første bombeangrep i Syria.

Les også:
Israel feiret jul ved å bombe Palestina og Syria
Assad: Israel bombet Syria for å hjelpe jihadistene
USA erkjenner: Vil forhindre bekjempelsen av terrorister i Syria
Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Drage Olmfjell
1 år siden

De gode demokratene bryr seg lenger katta i å drive den standard mediapropagandaen før de demokratiske godhetskrigene sine nå, de bomber ivei rett frem, ingen spyttende kritikk i verden hindrer de. Norge som var så ivrig i å være verdens knestående fredsmekler litt tilbake i tiden, er istedet blitt altfor opptatt av å redde skinnet til IS-terroravlingsmødrene og hodekapper-skjeggstubb»barna» fra Moria enn å ville hindre eller ymte den minste lille fordømmelse mot usraelsk terrorbombing av familier i Syria. Hva herrefolket gjør skal det ikke snakkes om under taket på tinget, de er hellige og skal lydig tjenes.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Det er sikkert mange nasjonalistiske «sleepwalkers» som smiler nå og tror det er bra at Syria bombes, og ville helt sikkert lagd en stor parkeringsplass av hele Syria. De skjønner ikke at uroligheter i Midtøsten, skapt av disse globalistene, er årsak til masseinnvandringen til Europa. Er man nasjonalist bør man jo være motstander av globalistenes krigføring, og heller ønske fred der nede slik at rasefremmede kan reise hjem igjen.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Huff, det er synd på jødene. *sarkasme*