Hjem Nyheter IKEA-katalogen kritiseres for diskriminering mot hvite: «Demoralisering av det svenske folket.»

IKEA-katalogen kritiseres for diskriminering mot hvite: «Demoralisering av det svenske folket.»

3

NORDEN Den nyeste IKEA-katalogen har møtt kritikk på sosiale medier for å avbilde veldig få svensker og nesten ingen hvite svenske menn. Istedet er størsteparten av de avbildet av ikke-vestlig bakgrunn. 

Katalogen forandres i takt med at svensker blir utskiftet i sitt eget land. Her er et eksempel fra 1970. Foto: home-designing.com

IKEA har de siste årene vist en tendens til uhemmet promotering av raseblanding i sin markedsføring.

Denne tendensen kommer nå under sterk kritikk etter at IKEA tok et tydelig standpunkt for et multikulturelt og feministisk Sverige der svenske menn og barn fullstendig renses bort.

Mange har reagert på at bildene overveldende viser raseblandede par, kvinner og personer av ikke-vestlig herkomst.

Katalogen har fått oppmerksomhet på twitter der Viktor Lind har estimert at 65 % av personene avbildet er kvinner, 70 % utlendinger og 87% av avbildede barn er også utlendinger. Hvite menn utgjør bare 4 % mens mørkhudede menn utgjør 10 %.

Tobais B har dette å si:

IKEA ble stiftet i 1943 i Sverige av Ingvar Kamprad da han var bare 17 år gammel. Da han døde i 2018 var han ifølge Bloomberg Billionaires Index verdens åttende rikeste individ med en formue på over 60 milliarder dollar.

For øyeblikket har selskapet sitt hovedkvarter i Nederland.

Det sier seg selv at denne nye trenden umulig kan sees på som en tilfeldighet, ei heller at den «bare følger tiden» da utlendinger er massivt overrepresentert. Det kan heller ikke rettferdiggjøres på et økonomisk grunnlag da IKEA med unntak av sin tilstedeværelse i Kina og Japan fremdeles har sine butikker overveldende i hvite land. Ergo kan en bare konkludere at valget har blitt tatt med hensyn til ideologi og at selskapets ledelse ser med blide øyne på den pågående etniske rensningen av det svenske folk, i sitt eget land.

IKEA-kataloger utgitt mellom 1951 og 2018 kan sees her for sammenligning.

Les også:
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang
Hvitt folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden

Sikkert bare «tilfeldig».

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

Slapp av folkens. At hvite mennesker byttes ut i sine egne hjemland gjennom masseinnvandring og raseblandingspropaganda er bare en slem konspirasjonsteori, ifølge jødemedia.

Heimdal
1 år siden

Husk hva regjeringen til den tidligere statsminister Reinfeldt skrev i den svenske grunnloven, «Sverige er et flerkulturelt land». Reinfeldt uttalte også at «i Sverige finnes det ikke ett særskilt folk som kan kalle seg for svensker, vi er alle svensker! Før fans det bare barbarer i Sverige». Slik blir altså hvite folkeslag utryddet, ved at de sier at det finnes ikke noe etnisk opprinnelig folk, for hele verden er norske og svenske unntatt oss selv. De sier at vi er et «ikke-eksisterende folk, uten egen kultur eller identitet, for vi er alle mennesker». Kommunistisk ondskap og liberal logikk på det… Les mer »