Hjem Nyheter Ikkebinær atomavfallssjef siktet for bagasjetyveri

Ikkebinær atomavfallssjef siktet for bagasjetyveri

3

USA En høytstående ingeniør i det amerikanske energidepartementet er siktet for tyveriet av en bag på en flyplass.

Foto: Sam Brinton via Twitter.

Fungerende sekretærassistent ved kontoret for forbrukt brensel- og avfallsdeponering Samuel Otis Brinton er nå siktet for tyveri av en bag fra rullebåndet på Minneapolis-St. Paul internasjonale flyplass den 16. september. Brinton deltar i en gruppe kalt «De evige utskeielsers orden» hvor han kler seg ut som en nonne under dragnavnet Sister Ray Dee O’Active. Ifølge Daily Mail er han permittert fra sin stilling i energidepartementet.

Les mer: Transvestitt og «pup-play»-fetisjist ansatt i nøkkelstilling for USAs atomenergi

Brinton skal ha blitt observert på et overvåkningskamera idet han tok en marineblå rulleveske fra bagasjebåndet, fjernet bagasjelappen og la den i håndvesken sin før han forlot stedet i en taxi og sjekket inn på et hotell.

Den 35 år gamle siktede mannen har avgitt flere ulike forklaringer, blant annet at han la igjen klærne fra bagen på hotellrommet idet han innså at han hadde tatt feil bag. Han sier at det ville vært rart å legge igjen bagen. Verken bagen eller klærne er kommet til rette, ifølge politibetjent Anne Katchmark.

Brinton risikerer fem år i fengsel og/eller en bot på 10 000 dollar dersom han finnes skyldig. Han skal møte i Hennepin distriktsrett den 19. desember for dommer Sara Gonsalves.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 måneder siden

Som oppstått fra helvete, helt motbydelig og sykt.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
2 måneder siden

Og slike skal ha ansvarsfulle stillinger? De hører jo heller til på sinnssykehus, i tvangstrøye, med fotlenke og tvangsmedisinert. Hele LHBTQ+ er åpenbart personlighetsforstyrret og skulle hatt behandling, slik at de kunne komme på bedre tanker. Men isteden får de unison støtte fra woke-kretser, især kvinner.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  proverbs 26:11
2 måneder siden

Med den syke ubegrensede toleransen , komplette idiotien, og den trange virkelighetsoppfatningen folk generelt har idag grunnet (((indoktrineringen))) får disse stadig oftere et JA som svar på sine Barnehagestilling-søknader.