Hjem Nyheter Illegal innvandrer voldtok 13-årig jente

Illegal innvandrer voldtok 13-årig jente

SVERIGE: I august ifjor ble en 13 år gammel jente voldtatt på Lindängen i Malmö. En 28-årig illegal innvandrer er nå tiltalt.

9a0d467e-ff05-4e14-bd79-9aee6515aef9

I august ifjor overfalt den 28-årige innvandreren en 13 år gammel jente på Lindängen i Malmö. Han slepte jenta inn i noen busker og voldtok henne. Mannen ble pågrepet og anholdt for voldtekten i september, men ble sluppet fri allerede dagen etter da anklageren ikke anså at man hadde tilstrekkelig med bevis for å reise tiltale.

I desember gjorde mannen seg skyldig i enda en voldtekt. Denne gangen overfalt mannen en kvinne som var på vei hjem etter en kveld ute på byen. Kvinnen ble slept til en bortgjemt plass der han voldtok kvinnen oralt og analt. Mannen ble pågrepet i desember og har vært arrestert siden det.

Foruten om voldtekten mot kvinnen er han også tiltalt for grov voldtekt mot barn. Anklageren jobber nå for at mannen skal utvises fra Sverige.

Mannen kom til Sverige fra Palestina for tre år siden. Han har deretter forsøkt å få asyl i Sverige, men fått avslag. Ved flere tilfeller har han anket Migrationsverkets beslutninger.

Kilde:
Illegal invandrare våldtog 13-årig flicka