Hjem Nyheter Europa Illegale rasefremmede migranter har ødelagt 5 000 oliventrær på den greske øya Lesbos

Illegale rasefremmede migranter har ødelagt 5 000 oliventrær på den greske øya Lesbos

8

HELLAS Illegale rasefremmede migranter fra den beryktede Moria-leiren på den greske øya Lesbos, har i noen intense dager kjempet kamper mellom rivaliserende afghanske innvandrergjenger, hostet mot politiet, samt hugget ned 5 000 oliventrær. Angrepet blir sett på som et angrep på gresk kulturarv.

Illegale migranter fra den tredje verden som har kommet for å «redde Europa», har nå hugget ned rundt 5 000 oliventrær på den greske øya Lesbos. Skjermbilde: Youtube.

Det har vært noen intense dager på den greske øya Lesbos der rundt 50 000 illegale rasefremmede migranter har slått seg ned i Moria-leiren som var tenkt å huse 3 000 personer. Leiren er svært beryktet for voldtekt, drap, opptøyer og kriminalitet.

To rivaliserende afghanske innvandrergjenger har stridt mot hverandre på samme tid som afrikanske migranter som har trosset karantenereguleringer har hostet mot det greske politiet.

De illegale migrantene tok seg også til å hugge ned rundt 5 000 oliventrær.

Det tar rundt 65–80 år for et oliventre å vokse opp og gi en regelmessig avkastning, noe som betyr at de ødelagte trærne vil gi katastrofale følger for den lokale økonomien. Hellas’ oliveneksport utgjør 700 millioner dollar per år.

Oliven er en essensiell del av gresk historie, kultur, arv og identitet og har vært en hjørnestein i den greske økonomien i minst 4 000 år. Hellas har siden bronsealderen produsert og eksportert oliven og olivenolje til omverdenen.

De gamle grekerne så oliventreet som en gave fra visdomsgudinnen, Athena. Under de gamle olympiske lekene ble olivengrener brukt som kroner, de vises på gamle athenske mynter og til og med i dag blir de brukt som bryllupskroner i greske bryllup.

Ettersom det tar flere tiår for oliventrær å bli produktive, er det fare for at marken nå vil bli dyrket med andre avlinger, slik at bønder kan tjene inntekter og overleve i bitre tider.

Kanskje verre enn selve ødeleggelsen av oliventrærne er det at de illegale rasefremmede migrantene på et dypere nivå har utført et angrep på gresk kulturarv og identitet, med tanke på den viktige rollen frukten har spilt i tusenvis av år i Hellas – og videre mot hele Europa.

Les også:
Migranter strømmer til jødisk-styrte asylmottak i Hellas
Fremadstormende rasefremmede inntrengere vandaliserte gresk-ortodoks kirke
OPPDATERT: Motstandsbevegelsens aktivisme trigger løgnpolitiker i Bergen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Fremmedkulturell berikelse, uten tvil. Slipp usiviliserte fremmede inn på eget territorium, i flokker, og snart viser de sitt sanne jeg, i form av vandalisering, vold og overgrep mot lokalbefolkningen. En tid kan de holde seg i skinnet, men under press og i «krisetider», som nå, kommer raseegenskapene frem, nakent og brutalt.

N.S
N.S
2 år siden

Dette er så tragisk som det kan bli, og bortsett fra disse rasefremmede som faktisk har utført vandalismen, så kan Hellas «takke» alle de såkalte «hjelpearbeidere» som aktivt har arbeidet for å bringe disse rasefremmede invasjonsstyrker til den greske øya Lesbos, slik som eksempelvis SV-politiker Torbjørn Taranger. Måtte han råtne i helvete!

Richard
Svar til  N.S
2 år siden

Det disse venstreekstreme bør bli utsatt for er harde dommer og lange fengselsstraff. Savner måten man gjorde det i gamle dager der det ikke bare var snakk om frihetsberøvelse etter avsagt dom men dertil hardt arbeid.

Morten
Morten
Svar til  N.S
2 år siden

Leste han hadde fått kreft, så …nature strikes, og finnes det et helvete så er det nok der han vil råtne også. Tanken på alle de lidelser han er skyldig i mot grekerne på Lesbos, så er det nok det han fortjener.

Robert
Robert
2 år siden

Samme hvor disse individer befinner seg så følger ødeleggelse, nedsøpling og kriminalitet. Montro om det kan være genetisk? Et retorisk spørsmål selvsagt. Steng grensene!

Richard
2 år siden

Altså dette er individer som er pøbler i sine hjemland som beter seg som pøbler under sin ferd med må om å få benyttet seg av generøse velferdsordninger i vesten og er ligeså pøbler når dem ankommer sine destinasjoner. Det sier seg selv på en ubestridelig måte hva som kommer fortsette å skje med våre samfunn dersom den multikulturelle kranen ikke blir skrudd av omgående og repartiering iverksatt omgående.

Vi vil ikke ha snyltere, kriminelle eller voldtektsforbrytere I våre land og det er da opp til oss, folket å stå opp sammen og gjøre noe med dette.

Hanne
Hanne
2 år siden

Gremmes!
Ødelegge naturen fordi de mangler fornuft og oppdragelse.

Heimdal
2 år siden

Dette er hordene som særlig skikkelser innenfor Venstre og KrF driver og kjemper med nebb og klør om at Norge skal på død og liv hente hit, å pålegge at det norske folk skal ha ansvar for:
https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/Xg73Kn/paaskeopproer-i-venstre-og-krf-for-at-norge-skal-ta-imot-flyktningbarn-fra-hellas