Hjem Nyheter Imam: – Seksuelt samleie med sin biologiske datter er fullt tillatt

Imam: – Seksuelt samleie med sin biologiske datter er fullt tillatt

23

ISLAM Ifølge en fremtredende egyptisk imam er det å gifte seg og ha sex med sin biologiske datter helt naturlig og tillatt for muslimer.

Den fremtredende egyptiske salafisten Mazen Al-Sersawi skal ha uttalt at Islam tillater menn å ha sex med sine biologiske døtre, samt gifte seg med disse, såfremt de er født utenfor mannens ekteskap.

Al-Sersawi skal videre ha sitert en annen fremtredende imam ved navn Al-Shafi’i: «Utenomekteskapelige døtre er ikke offisielt tilskrevne sine fedre og dermed ingen riktige døtre«.

— En slik datter bærer ikke sin fars navn og er dermed ikke hans datter ifølge Sharia. Hun er ikke offisielt tilskreven ham, sier Al-Sersawi.

En annen egyptisk imam, Muftah Mohammad Maarouf, fortalte i en tv-debatt tidligere i år at nyfødte babyer kan giftes bort såfremt «ingen skade» gjøres mot barnet.

— Ifølge Sharia finnes det ingen bestemt aldersgrense for ekteskap når det kommer til kvinner, uttalte Maarouf.

Se video nedenfor:

Les også:
60-årig afghaner giftet seg med seksåring

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
23 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Og mens vi her i Norge gjør alt vi kan for å ruste barn til å «si nei» til seksuelle tilnærminger fra voksenpersoner, lever altså dette «tankegodset» videre i den muslimske verden. La oss ta med at «jødiske lærde» iflg Talmud godkjenner og velsigner seksuell omgang med jenter fra 3 år og gutter fra 9 år, tillegg til den barbariske omskjæringspraksisen. Er det å undres over at jøder og muslimer er seksuelle predatorer overfor våre døtre og kvinner når de får anledning til det?

Tor Berg
Tor Berg
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Og påstanden din om «jødiske lærde» kan du sikkert dokumentere?

Tor Berg
Tor Berg
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Det er jo betegnende at du viser til ordninger under Sanhedrin – som ble opprettet ca 200 år f.Kr. og oppløst av romerne. Har du noe nyere som bekrefter at de «godkjenner og velsigner» dette, i nåtid? https://snl.no/sanhedrin

Espen
Espen
Svar til  Tor Berg
5 år siden

Talmud er ikke forkastet eller oppløst av romerne , tror du at de liker å være stolte at de har slike perverse holdninger når andre kan få greie på det ? du må nok grave litt , du skal være en ganske forherdet pedofil før du går ut i avisa med det ,

Espen
Espen
Svar til  Tor Berg
5 år siden

det er ikke så vanskelig å lese seg til det Tor Berg , hvis du gidder å se etter , i følge Talmud er det ikke synd å ha sex med barn , det er heller ikke homofelli , du kan bare søke på : talmud å ha sex med barn , der kan du kose deg med det , talmud er full av forkastelig moral og griseri , Islam er en avart av Talmud , Muhammed giftet seg med 6 år gamle Aisha , han gjennomførte sex med henne fra hun var 9 år , hun fikk ingen barn… Les mer »

Espen
Espen
Svar til  Tor Berg
5 år siden

FOLKETS MOTSTANDSBEVEGELSE,
DET KRISTNE ALTERNATIVET!
Krisehjelp mot rasistiske sionistiske overgrep!
HELLIG KRIG – http://holywar.org

Tor Berg
Tor Berg
Svar til  Espen
5 år siden

Jeg tror dere i «DET KRISTNE ALTERNATIVET» også burde være mer opptatte av de overgrep som skjer i den kristne/ katolske kirken. Dette minner mer om religionsforfølgelse og selvforherligelse. Takk for meg!

Berith Kjørstad
Berith Kjørstad
Svar til  Tor Berg
3 år siden

Ingen tvil om at det er mye snusk rundt omkring.. både innenfor kristendom og ellers i eget land 🙁 Men å sammenligne dette ulovlige som er straffbart i Norge .. mot de land og de personer med tro og mening som gjør dette til noe lovlig.. blir helt galt.. min mening. Og det må en da kunne si høyt, uten å få kjeft tilbake.. God helg:-)

Johan G
Johan G
Svar til  Berith Kjørstad
3 år siden

Så du mener dette kunne vært ok, om bare loven hadde tillat det? Om du hadde flyttet ned dit, så hadde du bare godtatt det, unnskyldt det med at «jaja, det er jo bare slik de er»? Bare spør.

Og hvorfor skulle vi ikke sammenligne vårt eget, generelt sett, sunne tankesett og lover, med deres urovekkende? Fordi det ser dårlig ut for dem?

Petra
Petra
Svar til  Tor Berg
3 år siden

Dæ e da noe alle vet at omsjæring er jødisk og barbarisk

Johan G
Johan G
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden
Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Ekle jævel

Silje
Silje
5 år siden

OMG?syge mennesker???

Siv
Siv
5 år siden

Pedofile jævler dette er barn de må være helt hjerneskadet disse muslimene

Espen
Espen
5 år siden

Jøder er overmennesker , det er de som inspirerte Hitler , ifølge Talmud , les her , http://holywar.org/N005.htm

Espen
Espen
5 år siden

Sanhedrin 55b: En jøde kan gifte seg med en tre år gammel jente (mer nøyaktig, tre år «og en dag» gammel). Sanhedrin 54b: En jøde kan ha sex med at barn så lenge barnet er yngre enn ni år gammelt. Kethuboth 11b: «Når en voksen mann har samleie med en liten jente, er det ingenting å bry seg om.» Yebamoth 59b: En kvinne som har hatt samleie med et dyr, er kvalifisert til å gifte seg med en jødisk prest. En kvinne som har hatt sex med en demon er også kvalifisert til å gifte seg med en jødisk prest.… Les mer »

Per Thalue
Per Thalue
Svar til  Espen
3 år siden

du er en nar ,intet mindre Espen ,du har overhovedet ikke forstået ,at når Kristus siger han er kommet til jorden for at fuldkommengøre evangeliet, er det en afskaffelse af de ting som de skriftkloge og farisæerne levede efter ,dem som endte med at tage hans liv , du vælger at lade Kristus mission være ligegyldig ved at prædike alle de gamle ting forfra , hvor der stadig ventes på Messias , uden at indse at Jesus Kristus var Messias .

trackback
5 år siden

[…] Källor: Egyptian cleric says men can marry their own daughters if they are born out of wedlock Imam: – Seksuelt samleie med sin biologiske datter er fullt tillatt […]

Johan Slåttavik
Johan Slåttavik
5 år siden

Verden er et sykt sted. Noe så fullstendig ekkelt og degenerert.

Silje
Silje
3 år siden

Dette er SYKT

Gem
Gem
3 år siden

Grusomt ???
Desverre er det mange som gjemmer seg bak religionen, uansett hvilken Gud dem har ????