Hjem Nyheter Immigrantfamilie til Israel overvåket, mistenkt for å være kristne

Immigrantfamilie til Israel overvåket, mistenkt for å være kristne

3

JØDEDOMMEN En mann og hans familie har i Israel over syv år vært overvåket av organisasjonen Beyneynu, en ikke-statlig etterretningsorganisasjon som slår ned på alle forsøk på kristen misjonering, nettopp for å ha vært kristne. Kristendommen utgjør i følge det jødiske samfunnet en eksistensiell trussel og må slås ned på før den får innflytelse.

Illustrasjonsbilde.

Familien skal ha flyttet fra New Jersey i USA for flere år siden under ordningen «Law of Return» som gir jøder i diasporaen automatisk rett til israelsk statsborgerskap og immigrasjon til landet. Siden familien angivelig er kristen måtte de dermed forfalske dokumenter som skulle gå god for medlemmenes jødiske herkomst, og faren skal til alt overmål etter hvert ha vært ordinert rabbiner og jobbet som dette i Jerusalem. Beyneynu skal imidlertid raskt etter familiens ankomst ha fått mistanker og satt de under overvåkning. Ved ett tilfelle ble også familiefaren konfrontert av organisasjonen med deres mistanker, men han skal da ha forsvunnet og etablert seg i en annen del av landet. Familien ble avslørt da den 13 år gamle datteren uttalte på skolen at «Jesus aksepterer alle, selv de som tar feil.»

Beyneynu krever nå at familien kastes ut av landet siden de ikke er jøder, men grunnlaget for hele «avsløringen» er ikke overbevisende. Som «bevis» brukes slike argumenter som at familiefarens egen far ble begravet på en ikke-jødiske kirkegård og at konen løy om at hennes foreldre var overlevende fra «holocaust».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Kristen misjonering i Israel er i praksis forbudt, og NT blir sett på som «antisemittisk», især deler av Johannes- og Matteusevangeliene, flere av Paulusbrevene, og Åpenbaringen. Og iflg jødenes Talmud var Jesus en trollmann som ble henrettet, og nå koker i en gryte av avføring og sæd i helvete, til evig tid. Kristensionistene, som støtter Israel i ett og alt, vil ikke høre om dette. De er forført av GT/Toraen og ordene om at de som velsigner Israel er velsignet, mens de som forbanner det er forbannet. Jødene er IKKE våre venner, og venner av Israel er shabbos goyim, som… Les mer »

Sist endret 1 år siden av Hans-Simon
Buster
Buster
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Ikke bare «i praksis». Kristen misjonering er forbudt ved lov i Israhell. Også dette lukker mange «kristne» øynene for.

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Mange kristne forguder jøder, mens jødene hater dem. De har alltid vært i opposisjon til kristendom og har en hel historie med mord og angrep på kristne, bare se til den anti-kristne og jødiske kommunismen. Likevel finnes det altså kristne som underkaster seg og ser på jøder som om de skulle vært guder.