Hjem Nasjonal kamp Aktivisme «Ingen afghanere i våre gater!»

«Ingen afghanere i våre gater!»

16

AKTIVISME Rede 1 gjennomførte i helgen aktivisme rettet om et folkefiendtlig arrangement i Elverum.

Medlemmer fra Rede 1 gjennomførte natt til søndag omfattende aktivisme i Elverum sentrum. Dette i anledning at det søndag skulle arrangeres et folkefiendtlig arrangement i rådhusets festsal, i form av en støttekonsert for å samle inn penger til en utvist asylsøker.

Den utviste asylsøkeren er en 22-årig afghansk mann ved navn Aref Hosseini som i 2013 fikk endelig avslag på sin asylsøknad i Norge. Den 22. april i år ble han tvangsutsendt og initiativtager til støttekonserten, Anita Kristiansen, har siden den gang kjempet for å få han tilbake til Norge.

Kristiansen forteller hun gjennom arrangementet håpet å kunne rette oppmerksomhet rundt saken til Hosseini, samt samle inn penger til hans advokat Jostein Løken. Målet er at Hosseini igjen skal få komme tilbake til Elverum, forteller hun til avisen Østlendingen.

De folkefiendtlige kommunepolitikerne i Elverum har naturligvis støttet opp under arrangementet, og ordfører Erik Hanstad, forteller til avisen at det ble enstemmig vedtatt at kommunen skulle bidra økonomisk.

– Det ble enstemmig vedtatt i formannskapet at vi ville støtte det. Så da tok vi penger fra vår reservepost for å legge ut for leien.

«Ingen afghanere i våre gater!»

Det var med dette som bakgrunn at medlemmer fra Rede 1 bestemte seg for å gjøre aktivisme samme helg, for protestere mot galskapen og vise at det finnes de som hverken sympatiserer eller aksepterer slike folkefiendtlige virksomhet.

En gigantisk banner som hadde blitt laget for anledningen ble hengt opp utenfor konsertlokalet, og området ble også bombardert med flyveblader, plakater og klistremerker.

Det ryktes for øvrig at støttekonserten skal ha vært en gigantisk fiasko. Kristiansen uttalte tidligere at hun håpet på massivt oppmøte, men ifølge en artikkel publisert i Østlendingen den 22. oktober var det kun 74 personer som løste billett, hvorav majoriteten skal ha vært eldre kvinner.

– Hvor er ungdommen? Jeg trodde det skulle være fullt av ungdom her i dag, men så er det nesten bare gamle damer som meg, uttalte en opprørt kvinne i publikum rapporterer Østlendingen.

Se flere bilder fra aksjonen nedenfor:Engasjement

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
5 år siden

Hahaha! Tenkte nok det var en gjeng batikkhekser som møtte opp der ja. Så jævlige og ufordragelige å ha med å gjøre at de eneste som vil ha seg med dem er psykopatiske skjeggaper fra midtøsten. En perfekt match! Send batikkheksene ut sammen med pakket, så kan de kose seg så mye de vil utenfor våre grenser.

Steinar
Steinar
5 år siden

Haha, artig banner. Istedet for «ingen realister i våre gater» som venstrepøbelen alltid hyler så burde de gå over til denne istedet.

Micke
Micke
5 år siden

Utrolig bra jobbet – dagens høydepunkt! Masse respekt til dere!!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Glimrende utført ✋✋✋

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

«Hvor er ungdommen?» Hahaha. Ungdommen driver med aktivisme og engasjerer seg MOT den perverse agendaen disse skrullete gamle rødvins-bælnende, pillemissbrukende, kattedamene prøver å pushe. De taper. Vi vinner. Innerst inne er de klar over det selv.

Andreas H
Andreas H
Svar til  JudasGarSviker
5 år siden

Kan skrive under på at det er vi som har ungdommen på vår side! Stolt nasjonalsosialistisk ungdom her!

Micke
Micke
5 år siden

Det fanatiske religiøse «fargerike fellesskap» vi fikk trykt ned i halsen som unge, vil dø ut med de som var våre mødre og fedre på 80-90 tallet..folk tenker selv nå

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Passer uttrykket «suicidal altruism» bedre noe annet sted enn dette? Disse avhengslede østrogenbeholderne(noe avtatt hos de eldre, hvis de ikke går på tilskudd), har null omsorg for at våre land og vår befolkning blir overtatt og erstattet av brune lav-IQ høykåte unge muslimgutter, som gjerne har seg med hvite kvinner.. Patetisk!

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Ja ut med søpla, nå er det nok..

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

batikhäxor på svensk, blir vell noe som asylhekser på norsk da som ønsket «gutten sin» tilbake, med uklare motiver.

Godt jobbet dette av Rede1 fin fin banner:)

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Ola Nordmann
5 år siden

Eller asylmadrasser

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Fint at ungdommen i Elverum sympatiserer med oss som er nasjonalsosialister i denne saken og velger å holde seg borte. Desto eklere med alle de gamle kåte norske damene som sikler etter skjeggbarn.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Ut med pakket!

kjhgg
kjhgg
5 år siden

fuck off nazisvin

Vestlandet
Vestlandet
5 år siden

Bra jobbet!!

Ernst
Ernst
5 år siden

Føles godt å høre om de sanne Norske folk! «De siste patrioter» Burde vi bli kalt!
Fremad folkens!