Hjem Nyheter “Ingen unnskyldninger!”

“Ingen unnskyldninger!”

MEDIA Filmklippet «No Apologies» er et kraftig forsvar av våre rettigheter. Vår rett som europeere til å fortsette å eksistere som separate og uavhengige mennesker med selvbestemmelse i våre egne land.

https://www.youtube.com/watch?v=K63PN2bxAXE

Vi blir ofte fortalt at vi må betale for de påståtte feilene som vår imperialistiske fortid har forårsaket ved å godta den massive innvandringen til Europa. Et argument som spiller på våre følelser av skyld. Det er klart at noen av våre egne får et kick av å fråtse over etno-masochisme, men resten av oss, vi kan det knuse politisk korrekte narrespillet om vi bare nekter å be om unnskyldning for hvem vi er. Det er ingen vits i å si unnskyld. De som ønsker å ødelegge vårt land ser bare unnskyldninger som tegn på svakhet og vil bare angripe oss hardere. Den eneste måten å stå opp for deg selv og ditt folk er å nekte å be om unnskyldning. Vi er ikke lei for hva våre forfedre gjorde. Vi er ikke lei for hvem vi er i dag. Ingen unnskyldninger. Ingen anger. Ingen tvil. Ingen kompromisser. Vi er ikke lei oss.

Forfatteren av disse ordene er Oscar Turner fra Omniphi Media. Hans tale sammen med filmklippets illustrerende bilder viser tydelig hvorfor globalistene og venstresiden tar feil.