Hjem Nyheter Norden Innvandrer voldtok 13-åring på skoletoalett

Innvandrer voldtok 13-åring på skoletoalett

MULTIKULTUR En innvandrer fra Syria, som hevder å være 20 år, voldtok ei 13 år gammel jente på et toalett på skolen de begge var elever. Etter voldtekten truet han jenta med vold dersom hun fortalte om hendelsen.

voldtekt-2_680x

Det var den 21. desember 2016 på Wargentinskolan i Östersund i Sverige at det 20-årige «flyktningbarnet» trakk en 13 år gammel jente inn på et toalett og låste døren. Inne på toalettet voldtok han den unge jenta både vaginalt og analt, og stakk fingrene inni jentas kjønnsorgan, ifølge tiltalen fra Östersunds tingrett.

Mannen er anklaget for å ha tvunget jenta til samleie gjennom vold. Når 13-åringen tryglet ham om å stoppe skal 20-åringen ha presset henne opp mot en vegg, dratt av henne klærne, bøyde henne forover og holdt fast hennes hofter, ifølge aktor.

Tiltalen sier at den 20 år gamle syriske mannen er betydelig eldre og sterkere enn jenta, slik at hun har vært i en særlig sårbar situasjon. Han har ifølge tiltalebeslutningen «begått den straffbare handlingen med overlegg og hadde rimelig grunn til å tro at offeret var under 15 år».

Mannen er også mistenkt for trusler ettersom han angivelig truet med å banke opp jenta hvis hun fortalte noen om hendelsen, skriver SVT.

Aktor har ikke begjært at 20-åringen, som er syrisk statsborger, skal bli deportert hjem til sitt hjemland dersom han blir dømt i saken.

Økonomen og kommentatoren Tino Sanandaji melder på Facebook at Wargentinskolan i Östersund har hatt en forpliktelse om å «parre sammen» såkalte enslige flyktningbarn med svenske skolebarn. I en artikkel som ble publisert av (((Mittmedia))) for litt over et år siden poserer prosjektleder Leif Hadde Fjell foran kamera med tre såkalte flyktningbarn, hvorav en sitter på fanget hans.

såkalteflyktningbarn

Kilde:
Åtal: Låste in 13-årig flicka på skoltoalett och våldtog henne