Hjem Nyheter Inntrengere satt fyr på hjemløs mann i Tyskland

Inntrengere satt fyr på hjemløs mann i Tyskland

TYSKLAND Syv personer med flyktningstatus er mistenkt for drapsforsøk etter å ha satt fyr på en hjemløs mann ved en T-banestasjon i Berlin.

etterlystinnvandrergjeng

Det var på julaften at en innvandrergjeng satt fyr på en hjemløs mann ved en T-banestasjon i Berlin. Etter det brutale angrepet skal gjerningsmennene ha forlatt T-banestasjonen med tog.

Den hjemløse mannen, som var beruset, ble reddet av en oppmerksom forbipasserende som kom til unnsetning og fikk slukket brannen. Den hjemløse mannen kom heldigvis fra hendelsen uten alvorlige skader takket være den raske inngripelsen.

— Syv ungdommer eller unge menn er mistenkt for å ha satt en hjemløs person i livsfare etter en brann ved Schönleinstraße metrostasjon. De unges handlinger anses som et drapsforsøk, heter det i en pressemelding fra politiet i Berlin.

De syv mistenkte personene skal nå være i politiets varetekt og har blitt identifisert som «flyktninger» fra Syria og Libya. Seks av dem overga seg til politiet, mens den syvende ble arrestert i en politiaksjon.

Se en pressemelding om hendelsen nedenfor:

Kilde:
Gang set homeless man on fire in Germany
Refugee suspects surrender to police after homeless man set on fire in Berlin