Hjem Nyheter Europa Innvandrer brant ned italiensk politikontor – drepte to pensjonister

Innvandrer brant ned italiensk politikontor – drepte to pensjonister

0

FLERKULTUR En marokkansk innvandrer satt natt til tirsdag fyr på et politikontor i Italia og drepte to eldre kvinner og skadet seksten andre personer.

Foto: Twitter / Samhällsnytt

Det var natt til tirsdag at en rapportert mindreårig nordafrikansk migrant satt politikontoret i Modena, Italia, i brann. To eldre kvinner og seksten andre ble skadet i den påsatte brannen.

Politikontoret som ble påtent var i en blokk med leiligheter over, hvor de omkomne kvinnene befant seg. Brannen utviklet raskt mye røyk og de 86 og 74 år gamle kvinnene ble ikke evakuert.

Politiet har pågrepet og mistenker en marokkansk innvandrer for illgjerningen.

«To døde, flere skadet av røykforgiftning. Glem at vi kommer til å åpne havnene for å ta imot migrantbåter. Å eliminere illegal innvandring til Europa og Italia er en moralsk plikt – de skal alle reise hjem» og «Illegal innvandring må bekjempes og renses opp – det finnes ingen vei tilbake». Dette var responsen til Italias innenriksminister Matteo Salvini, som på twitter raste mot innvandrerens illgjerning. Til opplysningen om at innvandreren skal være mindreårig svarte Salvini at han «ikke bryr seg».

Tirsdag morgen deltok Salvini i et morgenprogram på tv hvor han kommenterte illgjerningen og etterlyser et Europa hvor slike innvandrere utvises.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg