Hjem Nyheter Norge Innvandrer dømt til fengsel for overfallsvoldtekt

Innvandrer dømt til fengsel for overfallsvoldtekt

MASSEINNVANDRING En 27-årig innvandrer ble dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinne på toalettet til Burger King på Karl Johans gate i Oslo.

burger king

En 27 år gammel mann av utenlandsk opprinnelse ble denne uken dømt til fire års fengsel og til å betale 150 000 i erstatning for å ha voldtatt en kvinne på dametoalettet på Burger King.

Voldtekten fant sted i september ifjor på Burger King i Karl Johans gate i Oslo. Gjerningsmannen snek seg inn på dametoalettet bak kvinnen idet hun gikk inn. Inne på toalettet overfalt han kvinnen og voldtok henne. Kvinnen ble senere funnet av en sikkerhetsvakt.

Den domfeltes forklaringer til politiet og i retten skal ha vært svært sprikende. I september uttalte han til politiet at han ikke husket hvorvidt han hadde voldtatt eller ei, mens i retten hevdet han at samleie hadde vært frivillig.

Den 27-årige innvandreren kom til Norge fra Iran da han var syv år gammel, har ikke fullført videregående skole, arbeider ikke og mottar sosialstønad. Han er tidligere dømt for blant annet ran, narkotikaforbrytelser og naskeri.

Kilde:
Mann (27) dømt for voldtekt av kvinne på Burger King-toalett