Hjem Nyheter Innvandrer voldtok 14-åring brutalt – tvang henne til å si takk for...

Innvandrer voldtok 14-åring brutalt – tvang henne til å si takk for voldtekten

1

FLERKULTUR En innvandrer ble nylig dømt til seks års fengsel i Birmingham i Storbritannia for voldtekt av ei mindreårig jente. I et forsøk på å slippe fengsel forsøkte han å tvinge jenta til å si «takk for sexen», slik at voldtekten skulle kunne regnes som frivillig.

Fesal Aidarus.

Innvandreren Fesal Aidarus var 17 år da han og en kamerat oppsøkte en mindreårig jente på 14 år for deretter å brutalt voldta henne. De kjørte henne til et smug der Aidarus krevde at hun skulle ha sex med han. Når den gråtende jenta vegret, slet Aidarus henne i armen, trykte henne ned over panseret på bilen og voldtok henne aggressivt.

Aidarus ble i november dømt til seks års fengsel for den brutale voldtekten mot den mindreårige jenta.

Aktor forteller at Aidarus etter voldtekten skal ha sagt til jenta: «Skal du ikke si takk!?». Dette som et forsøk på å få voldtekten til å fremstå som frivillig. Aidarus har gjennom sitt advokatteam satt spørsmålstegn ved den «lange» straffen, og her om dagen, den 28. juni, argumenterte de for at dommeren burde gitt forsvaret anledning til å stille direkte spørsmål til jenta vedrørende eventuelle tidligere seksuelle erfaringer. Aidarus påstår at jenta «hadde sex frivillig», at hun hverken gjorde motstand eller sa nei, men juryen festet ikke lit til hans forklaring.

Dommeren skal også ha bemerket at hvorvidt jenta har hatt tidligere seksuelle erfaringer eller ikke, så var det helt irrelevant i denne sammenheng og for domsavgjørelsen. Han skal videre ha sagt seg uenig i at fengselsstraffen var for hard; ikke minst med tanke på at Aidarus ikke har utvist noen som helst form for anger eller skyldfølelse i saken, men istedet forsøkt å unnslippe straff ved å så tvil ved jentas troverdighet. Retten la også til at selv om Aidarus var 17 år på den tiden, var angrepet planmessig utført og rettet mot ei mindreårig jente.

– Man kan synes at seks år er en lang tid, men ikke for mye i dette tilfellet, sa dommeren.

I en rap-video skryter Aidarus over voldtekten idet han også uttrykker sin forakt for alle jenter. «Jeg skal kn*lle deg sønder og sammen, og la deg dø på madrassen», rapper han i sin video.

Les også:
Nesten 400 jenter utnyttet av innvandrergjenger i England
«Jeg sa i fra til myndighetene, men de gjorde ingenting!»
Voldtektsmenn ropte «Allahu Akbar» i retten
Svart mann bar ung kvinne inn i en sidegate og voldtok henne
Kraftig kriminalitetsøkning i London – politiet forstår ingenting
England: Et folk underkuet av sovjetiske lover
England: I Gulag for «tankekriminalitet»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Straff globalist politikerne. Det er de som er årsaken til alle disse rasistiske voldtektene.