Hjem Nyheter Innvandrere angrep politi og voldtok unge jenter på tysk festival

Innvandrere angrep politi og voldtok unge jenter på tysk festival

2

FLERKULTUR Under helgens Volksfest-festival i Baden-Wuerttemberg gikk innvandrere amok på politiet og voldtok unge jenter.

Illustrasjonsfoto.

Et stort antall «flyktninger» skal ha oppsøkt den tyske festivalen og her begynt å voldta unge jenter, samt angripe politiet som prøvde å forhindre ugjerningene. Politiet har mottatt flere rapporter om overgrep, men tror også at flere overgrep ennå ikke er rapportert.

— Vi håper at flere mulige ofre, eller vitner, rapporterer til oss, uttalte politiet til den tyske pressen.

Et av ofrene, en 17 år gammel jente, skal ha blitt holdt nede av tre afghanere, forteller politiet. Helgens hendelse var såpass ille at politiet så seg nødt til å innrømme for offentligheten at dette dreide seg om såkalte flyktninger, noe de vanligvis forsøker å skjule.

Rundt 1000 ungdommer skal i tillegg til voldtektene ha samlet seg ved Schorndorf Castle, nær festivalen, og begynt å kaste flasker på besøkende og politi.

— Volden mot politiet var skremmende, fortalte en tjenestemann.

Kilder:
Migrants turn German festival into rape fest
Krawalle und sexuelle Übergriffe auf Volksfest

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
En vind av sorg
En vind av sorg
5 år siden

Invadering, ikke innvandring, merkel kommer til å få tilbake

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

At noen fortsatt kan stille seg uforstående til at vi kaller de ansvarlige for dette vanviddet folkeforrædere, blir stadig vanskeligere å forstå. Å utsette sin egen befolkning for det helvete som denne fremmedkulturelle masseinnvadringen gir er så hinsides det å ha omtanke for eget folk, at man virkelig kan undres om de ikke alle regelrett kvalifiserer til personlighetsforstyrrelsen psykopati.