Hjem Nyheter Innvandrere bak voldtektsbølge i tysk by

Innvandrere bak voldtektsbølge i tysk by

 TYSKLAND  På kort tid har flere voldtektsforsøk og voldtekter funnet sted i den tyske byen Magdeburg. Nå føler kvinnene seg utrygge på kvelds- og nattestid.

fahndungsfotos104_v-standardBig_zc-3ad1f7a1

Befolkningen, og særskilt kvinnene, i den tyske byen Magdeburg føler seg utrygge. Dette etter at to brutale voldtekter og to voldtektsforsøk har funnet sted i løpet av kort tid. I samtlige tilfeller er gjerningsmennene innvandrere. Nå setter politiet inn ekstra mannskap til å sikre gatene på nattestid.

I begynnelsen av oktober ble en kvinne overfalt og brutalt voldtatt i en av byens kirkegårder. Samme kvinne ble kort tid etter voldtekten, angrepet av ytterligere en person, men fikk forsvart seg.

Den 22. oktober ble en kvinne truet av en mann bevæpnet med kniv, som krevde at kvinnen skulle utføre seksuelle handlinger. Kvinnen skal ha skreket og mannen flyktet fra stedet. Hendelsen ble anmeldt som voldtektsforsøk.

Den 23. oktober ble en annen kvinne forsøkt voldtatt ved et parkområde. En mann skal da ha forsøkt å dra kvinnen inn i noen busker. Kvinnen skal ha forsvart seg og flyktet fra stedet.

Den 30. oktober ble en kvinne overfalt og brutalt gruppevoldtatt og mishandlet av minst tre gjerningsmenn. Tre afghanske menn ble kort tid etter hendelsen pågrepet ved byens universitetsområde, hvor voldtekten fant sted.

Se et tysk tv-innslag med engelske tekster om voldtektsbølgen i Magdeburg nedenfor: