Hjem Nyheter Norden Innvandrere siktet for grov barnevoldtekt i Sverige

Innvandrere siktet for grov barnevoldtekt i Sverige

2

FLERKULTUR To innvandrere er siktet for grov barnevoldtekt i Enköping, Sverige.

Illustrasjonsfoto

Den grove voldtekten fant sted ved 18:00-tiden fredag den 29. september,  i området rundt biblioteket i Enköping. De siktede er en 15 år gammel araber og en 16 år gammel afrikaner.

Begge innvandrerne skal ha blitt pågrepet natt til lørdag den 30. september.

Kilde:
Barn gruppvåldtaget i Enköping – arab och afrikan häktade

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
5 år siden

Hvem kan med hånden på hjertet si at denslags overgrep er en pris ‘multikulturen’ har ,og at vi må ha forståelse for at rottene hverken forstår vårt språk og kultur når de begår sine avskylige handlinger mot det nordiske folk ???? Det er etter min mening helt KLART og TYDLIG at rottene og de som forsvarer deres ‘uvitenhet’ som de kaller det, burde aldri mere få se dagens lys etter at de er ‘tatt hånd om’ på egnet måte. Hva om det er ditt barn eller barnebarn som blir ødelagt av ‘multikulturen på dette viset ? Sier dere da at… Les mer »

Thule
Thule
Svar til  Thomas W Mosveen
5 år siden

Kan du tenke deg hva slags skapninger som jobber i det Svenske politiet som har med dette å gjøre til daglig? Det er nok «redpills» til å vekke et helt kontinent! Likevel forsvarer de pakket, tar i dem med silkehansker og lar de slippe unna uten konsekvenser.

Den tiden da man kunne skylde på uvitenhet er forbi for lenge siden. Nå finnes det ikke unnskyldninger lenger, og alle som forsvarer pakket og dem som slipper de inn gjør seg medskyldige i forbrytelsene mot vårt folk.