Hjem Nyheter Norden Innvandrere siktet for grov gruppevoldtekt

Innvandrere siktet for grov gruppevoldtekt

FLERKULTUR En jente ble søndag ettermiddag gruppevoldtatt i et skogsområde utenfor Västerås i Sverige. Tre mindreårige innvandrere er pågrepet og siktet for ugjerningen.

voldtekt

Som Frihetskamp rapporterte om tidligere i dag, så var det en større politiaksjon i området Johannisberg i utkanten av Västerås i Sverige søndag ettermiddag. Ifølge informasjon som sirkulerte på sosiale medier, skulle bakgrunnen ha vært en voldtekt som fant sted tidligere på søndagen i et skogsområde i nærheten av det Mälarcampingen, som siden oktober 2015 har fungert som asylmottak.

Gruppevoldtekt

At det dreier seg om en voldtekt er nå bekreftet. Ifølge politiet skal de ha blitt tilkalt til stedet etter vitner hadde tatt kontakt og rapportert om skrik og rop om hjelp fra en ung kvinne.

– Forbipasserende hørte en skrikende jente og flere politibiler ble sendt til plassen, forteller Christer Nordström ved politiet.

Offeret, en mindreårig jente, ble umiddelbart fraktet til sykehuset – og en større politiaksjon ble innledet i jakten på gjerningsmennene. Tre innvandrere som oppgis være i «16-årsalderen» ble senere pågrepet og siktet for gruppevoldtekten. Ifølge en rettsprotokoll skal de siktede være Aram, Bilal og Abukar fra henholdsvis Somalia, Ghana og Irak. Samtlige har dog svensk statsborgerskap.

Kilde:
Tre innvandrarungdommar anhållna misstänkta för våldtäkt i Västerås