Hjem Nyheter Innvandringskritikere arrestert i Storbritannia – nektes innreise til landet

Innvandringskritikere arrestert i Storbritannia – nektes innreise til landet

4

UTENRIKS To kjente innvandringskritikere ble nylig arrestert av britiske myndigheter og nektet innreise til landet på grunn av deres politiske meninger.

Foto: Privat

Den amerikanske Youtube-personligheten Brittany Pettibone og hennes østerrikske kjæreste Martin Sellner ble fredag kveld arrestert av britisk politi på en flyplass med beskjed om at paret nektes innreise i landet. Sellner, som er leder for den østerrikske delen av organisasjonen Génération Identitaire, hadde planer om å holde en tale om innvandring i Hyde Park i London ved en nasjonalistisk konferanse.

I en pressemelding skriver den britiske delen av organisasjonen at regjeringen arresterte  Sellner fordi de frykter ytringsfriheten, men at den venstreekstreme regjeringen i landet aldri vil kunne stoppe dem og at hans planlagte tale vil bli lest opp av andre.

Ifølge en journalist som har vært i kontakt med Brittany Pettibone forteller hun at de vil bli holdt fengslet til søndag og deretter bli sendt ut av landet.

Ifølge Pettibone ble hun stoppet av myndighetene fordi hun hadde planlagt å intervjue den britiske innvandringskritikeren Tommy Robinson, som en tjenestemann skal ha hevdet var en «ekstremist».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
4 år siden

[…] Källor: Generation Identity United Kingdom and the Republic of Ireland (Facebook) Innvandringskritikere arrestert i Storbritannia – nektes innreise til landet […]

Thule
Thule
4 år siden

Nå er det jo godt kjent blandt alle som ikke er totalt inndoktrinert at i Storbrittania arresterer de fedre som anmelder utlendinger for å seksuelt misbruke deres døtre, fordi det er rasistisk å insinuere at ikke-Europeiske folkeslag skulle kunne begå forbrytelser. At de da skulle fengsle de som utfordrer konsensusdiktaturet og prøver å avsløre multikulti kumba-ya løgnen kommer ikke som en overraskelse. Skammelig!

Espen
Espen
4 år siden

Dette er bare helt skada og definitivt ikke sjokkerende. Snart skal dem med hjelp i fra Islam teipe kjeften på oss alle og dette skraper kun toppen av et isfjell. Norge følger selvfølgelig lydig etter som Norge alltid gjør Undrer meg om Pst noengang kjenner på skammen eller i det hele tatt stiller spørsmål til hva og hvem dem egentlig jobber for . Det har dem enten ikke intelligens til, eller dem får svært godt betalt under bordet .

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

England har blitt helt totalitært.