Hjem Nyheter Innvandringspropaganda er upopulært på YouTube

Innvandringspropaganda er upopulært på YouTube

5

INTERNETT Flere og flere europeere ser ut til å gjennomskue  politisk korrekt multikult-propaganda og mange har et positivt syn på Adolf Hitler.

I propagandafilmen ovenfor blir av asylsøkere fremstilt som snille kvinner og hyggelige eldre menn, når realiteten er at det er først og fremst unge menn som dominerer blant såkalte enslige flyktningbarn og andre grupper med asylsøkere som kommer til Europa. Selv om masseinnvandring av ikke-europeiske kvinner også truer den europeiske befolkningens overlevelse, så oppleves ikke dette like truende ettersom kvinner er mindre voldelig og sjeldnere involvert i kriminalitet. Dette kan tenkes å være årsaken til at spesielt kvinnelige asylsøkere løftes frem i propagandafilmen.

Men mange europeere begynner å gjennomskue denne propagandaen. I kommentarfeltet til filmen, som på en uke allerede har fått 17 millioner visninger, er det en bruker som kaller seg Adolf Hitler som er en av dem som har fått sin kommentar likt flest ganger.

Dette til tross for at kanalen bak propagandafilmen flere ganger har slettet populære kommentarer i Hitlers navn, noe som nyhetsiden Daily Stormer har merket seg. Faktum er at mer eller mindre alle populære kommentarer med tusenvis av «likes» er kommentarer som er negativ til invasjonen og masseinnvandring generelt.

Av de 17 millioner menneskene som til nå har sett propagandafilmen har hele 450 000 brukere gitt den tommel ned, i motsetning til 140 000 som er positiv til filmens budskap.

Korrupsjonssiktet organisasjon bak propagandafilmen

I en reportasje om propagandafilmen avslører Henrik Palmgren fra Red Ice TV at organisasjonen som står bak propagandafilmen, International Rescue Committee (IRC), er under etterforsking av amerikanske myndigheter og har fått millioner av kroner i finansiering trukket tilbake på grunn av mistanker om korrupsjon og bestikkelse.

Organisasjonen, som er ledet av Storbritannias tidligere utenriksminister David Miliband,  har et årlig budsjett på om lag 450 millioner dollar som er finansiert av skattebetalere i USA og Europa.

Se Red Ice TV sin reportasje nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=5ED82M0_tHg

Kilde:
Invandringspropagandafilm nedröstad och Hitler dominerar i kommentarsfältet
David Miliband’s refugee aid group in corruption probe

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Varyag
Varyag
5 år siden

Folk våkner opp! Det handler jo ikke om å være en stygg, kynisk jævel. Det handler om å være fornuftig og stoppe løsninger som skader Europa. Godhetstyranniet har gått altfor langt og blitt til en massiv vrangforestilling som ikke har noen røtter i virkeligheten, dessuten så er jo ikke godhetstyranniet godt for flyktningene heller som bare blir dumpet i Europa, aldri blir integrert og barna deres vokser opp i motgang, splittelse og uten tilhørighet.. Kulturclash gjennom hele oppveksten, ingen stabilitet. Er det rart at så mange innvandrerungdommer blir kriminelle? De blir desperat og psykisk syke.. Det zionistene maskerer som «godt»… Les mer »

trackback
5 år siden

[…] Tidigare publicerad på Frihetskamp.net. […]

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Fairtrade med land under fjerne himmelstrøk er veien å gå. Lær dem å dyrke økologisk og å være stolte av sine egne røtter der de hører hjemme. Om de velger å fortsette å spise hverandre i evige stammefeider er det faktisk pent lite vi kan gjøre noe med. Det mest humane er faktisk å repatriere disse rasefremmede selv om de har vært her i X-antall generasjoner. Disse fremmede blir aldri hverken nordmenn eller europeere. Det er en grunn til at vi har utviklet ulike rasetrekk etter hvor på kloden vi fra naturens side er tilpasset til å leve. Å fornekte… Les mer »

knut
knut
5 år siden

Det der går ikke, Youtube.

Steinar
Steinar
5 år siden

Masseinnvandring er upopulært blant majoriteten i samtlige land. Er kun regjeringene og den hylende minoriteten som ønsker den.