Hjem Nyheter Innvandringspropaganda er upopulært på YouTube

Innvandringspropaganda er upopulært på YouTube

INTERNETT Flere og flere europeere ser ut til å gjennomskue  politisk korrekt multikult-propaganda og mange har et positivt syn på Adolf Hitler.

I propagandafilmen ovenfor blir av asylsøkere fremstilt som snille kvinner og hyggelige eldre menn, når realiteten er at det er først og fremst unge menn som dominerer blant såkalte enslige flyktningbarn og andre grupper med asylsøkere som kommer til Europa. Selv om masseinnvandring av ikke-europeiske kvinner også truer den europeiske befolkningens overlevelse, så oppleves ikke dette like truende ettersom kvinner er mindre voldelig og sjeldnere involvert i kriminalitet. Dette kan tenkes å være årsaken til at spesielt kvinnelige asylsøkere løftes frem i propagandafilmen.

Men mange europeere begynner å gjennomskue denne propagandaen. I kommentarfeltet til filmen, som på en uke allerede har fått 17 millioner visninger, er det en bruker som kaller seg Adolf Hitler som er en av dem som har fått sin kommentar likt flest ganger.

Dette til tross for at kanalen bak propagandafilmen flere ganger har slettet populære kommentarer i Hitlers navn, noe som nyhetsiden Daily Stormer har merket seg. Faktum er at mer eller mindre alle populære kommentarer med tusenvis av «likes» er kommentarer som er negativ til invasjonen og masseinnvandring generelt.

Av de 17 millioner menneskene som til nå har sett propagandafilmen har hele 450 000 brukere gitt den tommel ned, i motsetning til 140 000 som er positiv til filmens budskap.

Korrupsjonssiktet organisasjon bak propagandafilmen

I en reportasje om propagandafilmen avslører Henrik Palmgren fra Red Ice TV at organisasjonen som står bak propagandafilmen, International Rescue Committee (IRC), er under etterforsking av amerikanske myndigheter og har fått millioner av kroner i finansiering trukket tilbake på grunn av mistanker om korrupsjon og bestikkelse.

Organisasjonen, som er ledet av Storbritannias tidligere utenriksminister David Miliband,  har et årlig budsjett på om lag 450 millioner dollar som er finansiert av skattebetalere i USA og Europa.

Se Red Ice TV sin reportasje nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=5ED82M0_tHg

Kilde:
Invandringspropagandafilm nedröstad och Hitler dominerar i kommentarsfältet
David Miliband’s refugee aid group in corruption probe