Hjem Nyheter Europa Innvandringsvennlig borgemester knivstukket utenfor kebabrestaurant

Innvandringsvennlig borgemester knivstukket utenfor kebabrestaurant

TYSKLAND En innvandringsvennlig borgemester i Tyskland ble knivstukket i nakken utenfor en kebabrestaurant. Politiet mistenker at gjerningsmannen hadde politisk motiv.

Andreas Hollstein – en bandasjert borgemester. Nå vil han fortsette folkmordet.
Andreas Hollstein – en bandasjert borgemester. Nå vil han fortsette folkmordet.

Forrige mandag ble borgemesteren for Altena, som ligger i den tyske delstaten Rhine-Westphalia, knivstukket i nakken av hva man mistenker for og være en politisk motivert gjerningsmann. Borgemesteren Andreas Hollstein har vært veldig innvandringsvennlig og en av de drivende kreftene bak byens beslutning om å motta flere innvandrere enn de har blitt tildelt.

Ifølge vitner skal gjerningsmannen under angrepet høylytt ha kritisert Hollsteins politikk, noe som har fått myndighetene til å anta at gjerningen er politisk motivert.

Hollstein ble behandlet på sykehus for sine skader men har allerede nå gjort en uttalelse for en fortsatt liberal innvandringspolitikk. Ifølge ham kommer det som har skjedd ikke til å hindre ham fra og stå opp for flyktninger som «behøver hans støtte».

Hollstein tilhører forbundskansler Angela Merkels parti CDU, som nylig gjorde et veldig mislykket valg. Flere politiske eksperter mener att CDUs dårlige valgresultat handler om parties liberale innvandringspolitikk. Under Merkels ledelse fikk en million «asylsøkere» tillatelse til å komme inn i landet fra 2015–2016.

Kilder:
Invandringsvänlig borgmästare knivhöggs i nacken utanför en kebabrestaurang