Hjem Nyheter Norge «Sugar-mammaer» – et utbredt fenomen på norske asylmottak

«Sugar-mammaer» – et utbredt fenomen på norske asylmottak

9

INNVANDRING VG har undersøkt forholdene på norske asylmottak og funnet at blant de frivillige kvinnene som arbeider der er det et betydelig antall som innleder seksuelle forhold med asylsøkerne. Dette på initiativ fra kvinnene selv og gjerne i bytte mot økonomiske gaver.

Foto: Helge Mikalsen

VG har i sin reportasje intervjuet flere asylsøkere som bekrefter trenden: frivillige kvinner ved landets asylmottak innleder seksuelle relasjoner med asylsøkere og bytter til seg sex-tjenester av asylsøkerne mot ulike gaver og tjenester. Blant asylsøkerne blir de referert til som «sugar-mammaer».

En av asylsøkerne som VG har intervjuet, Yousef, sier at kvinnen som han innledet et seksuelt forhold med brukte mellom 15 000 og 20 000 kroner hver gang de møttes. Da dette forholdet tok slutt, sto det imidlertid tre kvinner i kø for å ta hennes plass. Alle frivillige ved mottaket.

Ved dette mottaket var 85 prosent av de frivillige kvinner, noe som nok er representativt for resten av landet, og fenomenet er tidligere kjent fra Sverige. Der er disse kvinnene bedre kjent som «batikhäxor» og er voksne kvinner, som VG også betegner de som.

Mørketallene er imidlertid betydelige, mener nestleder i Utsattmann, Bjørn Aasmoe. Og tar man i betraktning alle aktørene en asylsøker er i kontakt med vil potensialet for utnyttelse være stort.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Skam over norske kvinner som innleder seksuelt forhold til rasefremmede lav-IQ mongrels fra Afghanistan, Somalia og Sudan, bl.a. Det må vel være spenningen som driver dem, og at de engasjerer seg i noe «forbudt»? Men skammen vil hefte ved dem, resten av livet, og de er helt uegnet til å bringe den hvite rase videre gjennom ekteskap og fødsler av hvite barn.

Helene
Helene
Svar til  Proverbs 26:11
4 år siden

Ikke kall disse for «norske kvinner». De er verken norske, eller kvinner. De er individer/verdensborgere med X-kromosom. Og syke sådan.

Tviler på at de føler skam. Jeg synes dette fremstår som sektlignende og nesten organisert gruppe der slik adferd er normalisert.

Jeg gråter ikke akkurat over at individer som dette ikke bidrar i vårt genpool.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Helene
4 år siden

Vel – de har sannsynligvis etnisk norske foreldre, men har latt seg hjernevaske til å mene at «folk er folk», og at det ikke er forskjell på lav-IQ sand people og nasjoner med gjennomsnittlig IQ på 100. Det verste er at de er helt uten nasjonal/rasemessig bevissthet, og horer seg gjerne til et ligg med brune og svarte mud boys. De er «damaged goods» og har ingenting å bidra med i vår sivilisasjonskamp bortsett fra raseforræderi.

Helene
Helene
Svar til  Proverbs 26:11
4 år siden

«Etnisk norske foreldre» kvalifiserer en ikke som nordmann. I mine øyne handler det om mer enn rase, språk og geografi. Tradisjonelle norske verdier f.eks, hvilket disse «kvinnene» åpenbart ikke har.

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Helene
4 år siden

Klart at de er norske kvinner, like mye som pervomenn som reiser til Thailand for å ligge rundt på horehus er nordmenn. Fenomenet er uansett ikke særskilt utbredt, da det er snakk om en ganske liten gruppe mislykkede individer. Tipper den er på størrelse deres mannlige motpart som i stedet drar på sexreiser til Thailand eller importerer unge thaikoner. Forskjellen er naturligvis at disse kvinnene er mer høylydte, innehar mer makt og innflytelse, samt at de løftes frem i løgnpressen som «gode» og «normale». Naturligvis ikke fordi de seksuelt utnytter innvandrere, men fordi de arbeider for en så «god» sak… Les mer »

Haugesund
Haugesund
4 år siden

Og blant de 15% ‘frivillige menn’ vet jeg med 100% sikkerhet at det befinner seg minst én homosexuell pervo. Den sterkt kulturmarxistiske og frimurerledede lokalavisen her har holdt han fram som en helt…

MadeInNorway
MadeInNorway
4 år siden

Dette er røde, stygge og skilte hurper det er snakk om. Kan ikke se for meg noe annet. Tar du jobb på et asylmottak så er det jo noe grunnleggende som skurrer. Men de har jo familier, føler med dem..

Helene
Helene
Svar til  MadeInNorway
4 år siden

Hadde vært et interessant journalistarbeide å finne ideologiske og psykologiske fellesnevnere for disse batikkheksene. Gjerne også funnet ut hvorvidt det faktisk er snakk om en organisert sekt, kanskje lenket til ett eller flere politiske partier.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Slike humanitære sugar-mamas er vel gift med eldre utgaver av tøffelhelter som Eivind Trædal o.l. og da forstår man vel noe av frustrasjonen.

En Cuck som Eivind Trædal tenker nok bare at det er feministisk og progressivt om dama hans har seg i halmen med Ali Baba og de 40 røverne, mens han selv står på kjøkkenet og tar oppvasken for gjestene. Trædals Cuck-motto: #Knus hetronorm patriarkatet!
???