Hjem Nasjonal kamp Media Instruksjonsfilm: Hvordan donere med Bitcoin!

Instruksjonsfilm: Hvordan donere med Bitcoin!

4

NETT-TV Nå blir det kjempeenkelt å støtte Den nordiske motstandsbevegelsen med kryptovaluta – her er instruksjonsfilmen som forklarer ALT!

Etter at Den nordiske motstandsbevegelsen systematisk har fått sine bankkontoer oppsagt presenterer vi nå en enkel og lettvint måte å støtte organisasjonen på.

Applikasjonen som brukes for å donere kryptovaluta heter Wirexapp og når den er riktig konfigurert er det ikke vanskeligere å donere enn med Vipps.

Enkelt forklart kobler man et eksisterende bankkort til Wirexapp og kan da kjempeenkelt kjøpe Bitcoin, som deretter kan sendes videre til et prosjekt man vil støtte.

Det er kjempespennende med Bitcoin, og dette kan ikke ZOG stoppe.

Det er umulig å stenge Bitcoin-lommebøker

I motsetning til vanlige bankkontoer kan ikke Bitcoin-lommebøker vilkårlig stenges av bankmafiaen. Det betyr at så fort Frihetskamps lesere og tittere har lært seg å donere på denne måten vil det innebære en bedre økonomi for organisasjonens medieprosjekter, hvilket vil drive utviklingen fremover enda mer.

– Da Radio Nordfront hadde donasjoner på det meste dro vi inn omtrent 20 000 kroner hver eneste uke. På den tiden hadde vi muligheter for lytterne til å donere gjennom Paypal og Swish [Sveriges Vipps, red. anm.]. Dette provoserte så klart ondskapsfulle krefter som aktivt saboterte donasjonstrømmen. Derfor blir det ekstremt tilfredsstillende når disse kreftene ikke kommer til å kunne stenge denne strømmen, sier Robin Palmblad fra Radio Nordfront og Nordfront TV.

Aktuelle Bitcoin-lommebøker

Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge:

12TvVXhaamNJmjk11HK7ZE5kxHhdQxEeWM

Radio Nordfront og Nordfront TV:

16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6

Det finnes også flere kryptovaluta-adresser HER hvis man ønsker å donere i en annen valuta enn Bitcoin.

Støtt kampen med Bitcoin

Problemer med å se instruksjonsfilmen? Trykk for å se den direkte på VK.

4
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ArniRoarNordboer Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Nordboer
Nordboer

Endelig blir det enkelt for oss normale folk også! ??

Roar
Roar

Bra! Har stusset litt på dette med kryptovaluta

Arni
Arni

En dårlig video, vil jeg si, med to skremmende naive og ukritiske promotører. La oss først bare ta for oss noen utsagn fra Paer: «det är bitcoin for dummies.» Det vil jeg si var en passende karakteristikk… «Et faktum är att man anonymt kann överföra pengar via bitcoin.» Tøv. Ikke noe faktum, nei. «anonymt på et annat sätt änn om man swissjar till exempel.» Tøv. Enten er noe anonymt, eller så er det ikke anonymt. (Å sende penger i en konvolutt derimot kan lett gjøres 100% anonymt. Enkelt er det også, selv om det med et stadig mindre pålitelig postvesen… Les mer »

Arni
Arni

Jeg vil også advare mot Vipps hvis det er sannt det som sto i en rubrikkannonse jeg tilfeldigvis kom over: «NB! Spionappen VIPPS kan ikke brukes til betaling. VIPPS krever full tilgang til kameraene, posisjon og til bilder/medier/filer på telefonen. Dette kan ikke aksepteres.» https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=95317419 Jeg vet ikke om dette er sant og hadde ikke nevnt det hvis det ikke hadde vært så typisk hvis det stemmer. Det står helt i stil med det som er vanlige for mange «apper» for «smartmobiler». For ikke bare å være negativ skal jeg peke på følgende alternativ måte å omgå den lovstridige bankboikotten:… Les mer »