Hjem Nasjonal kamp Media Instruksjonsfilm: Hvordan donere med Bitcoin!

Instruksjonsfilm: Hvordan donere med Bitcoin!

NETT-TV Nå blir det kjempeenkelt å støtte Den nordiske motstandsbevegelsen med kryptovaluta – her er instruksjonsfilmen som forklarer ALT!

Etter at Den nordiske motstandsbevegelsen systematisk har fått sine bankkontoer oppsagt presenterer vi nå en enkel og lettvint måte å støtte organisasjonen på.

Applikasjonen som brukes for å donere kryptovaluta heter Wirexapp og når den er riktig konfigurert er det ikke vanskeligere å donere enn med Vipps.

Enkelt forklart kobler man et eksisterende bankkort til Wirexapp og kan da kjempeenkelt kjøpe Bitcoin, som deretter kan sendes videre til et prosjekt man vil støtte.

Det er kjempespennende med Bitcoin, og dette kan ikke ZOG stoppe.

Det er umulig å stenge Bitcoin-lommebøker

I motsetning til vanlige bankkontoer kan ikke Bitcoin-lommebøker vilkårlig stenges av bankmafiaen. Det betyr at så fort Frihetskamps lesere og tittere har lært seg å donere på denne måten vil det innebære en bedre økonomi for organisasjonens medieprosjekter, hvilket vil drive utviklingen fremover enda mer.

– Da Radio Nordfront hadde donasjoner på det meste dro vi inn omtrent 20 000 kroner hver eneste uke. På den tiden hadde vi muligheter for lytterne til å donere gjennom Paypal og Swish [Sveriges Vipps, red. anm.]. Dette provoserte så klart ondskapsfulle krefter som aktivt saboterte donasjonstrømmen. Derfor blir det ekstremt tilfredsstillende når disse kreftene ikke kommer til å kunne stenge denne strømmen, sier Robin Palmblad fra Radio Nordfront og Nordfront TV.

Aktuelle Bitcoin-lommebøker

1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Det finnes også flere kryptovaluta-adresser HER hvis man ønsker å donere i en annen valuta enn Bitcoin.

Støtt kampen med Bitcoin

Problemer med å se instruksjonsfilmen? Trykk for å se den direkte på VK.