Hjem Nyheter Norden Integrert rapper maner til drap på hvite: «Vi skal forslave dem!»

Integrert rapper maner til drap på hvite: «Vi skal forslave dem!»

7

FLERKULTUR I en gruppe på Instagram, for «bare svarte», oppfordrer nigerianeren Jesse Ekene Nweke Conable andre svarte til å forslave, terrorisere og myrde hvite. «Det her er bare begynnelsen, black power!», sier nigerianeren i videoen.

Det er avisen Samhällsnytt som avslørte hvordan nigerianeren Jesse Ekene Nweke Conable, mer kjent under artistnavnet «JCBUZ», i lukkede grupper på sosiale medier oppfordrer til vold og forfølgelse av hvite. Samhällsnytt skriver at den nigerianske rapperen innvandret fra Nigeria i år 2008 og har nå svensk statsborgerskap.

Det er hovedsaklig på en nyregistrert og låst Instagram-konto med navnet «barasvarta» at nigerianeren har publisert materialet. I et filmklipp som Samhällsnytt har fått tak i fra den låste kontoen, kan du se den opphissede rapperen Jesse Ekene Nweke Conable henvende seg til sine svarte venner:

Mine brødre og søstre, mine svarte brødre og søstre. Jeg har en viktig beskjed til dere. Jeg vil bare fortelle dere, alle mine svarte brødre og søstre der ute – dere er spesielle og ingen er som dere. Fortsett krigen.

Vi svarte skal ta over – vi skal bli nummer én – en vakker dag, vi skal bli nummer én – vi skal ta over for de her hvite. Slik som de her hvite tok oss som slaver, vi skal ta de her som slaver og behandle de ennå verre.

Men akkurat nå, vi bare kjemper på, vi skal være smartere, vi skal være raskere, vi skal være best på alt. Vi skal ta deres bitches og vi skal ta deres penger. Vi skal bli, helt ærlig, bli den beste rasen noensinne. Det her er bare begynnelsen, det begynner smått, men tro meg, vi kommer til å vokse og bli større. Vi kommer til å bli den sterkeste gruppen i Sverige – ingen kommer til å våge å yppe med oss. Bare vent, en vakker dag.

De hvite forsøker å yppe med oss – da vet du hva som vil komme frem [pistoltegn med fingrene]. Vi skal vise dem hva vi gjør. Vi er krigere, forstår du? Vi er afrikansk warrior – de er ikke på vårt nivå. Det her er bare begynnelsen, black power, black power!

Om noen hvit gutt eller jente prøver å snakke drit om deg – skyt dem! Om de snakker drit om din familie – skyt dem!

Les også:
«Den internasjonale minnedagen for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandelen»
VIDEO: Venstreekstremt parti maner til drap på hvite barn og kvinner
Ny dokumentar om Sør-Afrika
Sør-Afrika i dag – Norden i morgen!?

7
Delta i debatten

avatar
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Nigger hatin meTonyMortenHåkonWhite Proud Person Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Espen
Espen

#UTmedPAKKET

White Proud Person
White Proud Person

Han kunne jo ta «negerhæren» sin med til Nigeria og kjempe for sitt folk der, samt begynne å bygge opp landet sitt

Håkon
Håkon

«They do this! Until one day, the Lion gets up and tears the shit out of everybody!»

Morten
Morten

Om negeren hater hvite så mye, og synes svarte er den beste rasen, hvorfor flykter han da fra svarte og bosetter seg i en hvit nasjon? Jeg ville forstått det om han kom hit som del av en invasjonsstyrke, med hat ovenfor det land og folk han invaderte, …men hei, …det er jo bare en «konspiransjonsteori».

Tony
Tony

Horder av negere som vil rive Europa i filler.

trackback

[…] en video på en lukket Instagram-konto oppfordrer nigerianeren Jesse Conable til drap på svensker. […]