Hjem Nyheter Globalt Intern tale av Twittersjefen lekket: «Vi kommer til å kvele den politiske...

Intern tale av Twittersjefen lekket: «Vi kommer til å kvele den politiske debatten!»

5

SENSUR I en lekket videoinnspilling av en tale som holdes av Twitters administrerende direktør beskrives en fremtid på plattformen med omfattende sensur. Utestengingen av Trump er «bare begynnelsen».

Project Veritas har publisert en videoinnspilling ment for intern bruk hvor Twitters administrerende direktør Jack Dorsey til sitt personale legger ut om en fremtid med steinhard politisk sensur og en kvalt debatt.

På en eller annen måte har den alternative mediekanalen fått tilgang til et filmklipp som åpenbart ikke var ment for allmenn konsumpsjon.

I videoen, som skal være datert 8. januar – samme dag som president Donald Trump ble utestengt fra Twitter – vender Dorsey seg til Twitter-personalet med en beskrivelse av en fremtid uten ytringsfrihet på medieplattformen.

Videoen begynner med at Dorsey understreker viktigheten av ytringsfrihet i samfunnet:

– Du skal alltid få føle deg fri til å uttrykke deg i hvilket som helst format som føles riktig for deg.

«Bare begynnelsen på noe mye større»

Resten av videoen handler dog om sensur. Utestengingen av Donald Trump er nemlig bare begynnelsen på noe mye større, forklarer Dorsey.

– Dette kommer til å bli mye større enn bare én konto, og det kommer til å pågå mye lenger enn bare denne dagen, denne uken og de nærmeste ukene, og det kommer til å fortsette etter Joe Bidens innsettelse. Vi må forvente oss det og gjøre oss klare for det.

Dorsey fortsetter med å forklare at det som må sensureres har «tilknytning til vold i den virkelige verden» og understreker at tiltakene som må tas ikke er tilfeldige:

– Jeg tror ikke at dette kommer til å opphøre i løpet av en snar fremtid.

«Vår rolle er å beskytte integriteten i denne diskursen»

Dorsey kommer deretter inn på QAnon og forestillingen om at Donald Trump utkjemper en krig mot den dype staten i USA.

– USA er ekstremt delt. Vår plattform viser det hver eneste dag. Og vår rolle er å beskytte integriteten i denne diskursen og gjøre hva vi kan for å se til at ingen blir skadet basert på det. Dette er vårt fokus.

En talsmann for Twitter vil i et intervju ikke vedkjenne seg at videoen med Dorseys tale skulle ha «lekket».

Han viser dels til at talen da den ble holdt skal ha nådd ut til over fem tusen ansatte, dels til at Dorsey før publiseringen av videoen skal ha gått ut på Twitter med samme informasjon som presenteres i videoen.

James O’Keffe, Veritas grunnlegger, hevder dog bestemt at Dorsey aldri noensinne har gått ut offentlig med informasjonen som presenteres i videoen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Den perverterte logikken må være noe slikt som at «tanker kan være farlige og farlige tanker som uttrykkes offentlig enda farligere», så da må goyim, dvs allmennheten beskyttes mot slike farlige tanker og ytringer. De kan nemlig føre til vold, ødeleggelser og drap. Og det vil vi jo ikke ha, tenker Dorsey og de som tenker som ham, og som har makt til å stenge folk ute fra sine plattformer.

Sturmgewehr
Sturmgewehr
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Når man ikke kan ytre seg lenger kommer det hvertfall og føre til vold… Spesielt med tanke på alle truslene nasjonalister får fra UTLENDINGER som jobber som INFORMANTER for (((politiet))) osv… Det værste som finnes er drittsekker som bare ypper, sensurerer, forfølger og prøver skremme med verbale trusler men ikke gjør en skjit når jeg står dem ansikt til ansikt. Slike untermench burde bli brukt som pinata.

Sturmgewehr
Sturmgewehr
1 år siden

De som støtter sensur og mobber hvite har det sikkert veldig gøy her og nå men når Kristus kommer tilbake og flammene i helvete tar disse folkeforræderne så tror jeg ikke dem kommer til og synes det var så gøy og leke med gud lenger. PRAISE YAWEH. I bibelen står det tydelig og klart. «I come not to bring peace but a sword» Matthew 10:34-42

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Ser frem til døden for Twitter. Til slutt blir det kun et ekkokammer for venstrevridde tullinger, og da begynner de å hakke på hverandre, for de er besatt av å ha noe å bli krenket over.

N.S
N.S
1 år siden

Er vel noe helt annet som bør kveles enn den politiske debatten. Det bør bli fullstendig ytringsfrihet for alle, med unntak av drapstrusler, er min mening. Og de som ikke kan takle kritikk og uenigheter bør heller oppsøke psykolog.