Hjem Nasjonal kamp Aktivisme (Inter)nasjonal trening i svenske Rede 8

(Inter)nasjonal trening i svenske Rede 8

0

AKTIVISME Svenske Rede 8 hadde nylig besøkt av en italiener som lærte aktivistene en ting eller to i løpet av en intens kamptrening.

Den 30. april var aktivistgruppe 801 i Flen for en treningsøkt sammen med italienske kamerater. Kamptreningen ble holdt av en av de italienske kameratene, som har erfaring som MMA-instruktør i Italia, og treningsøkten omfattet alt fra grunnleggende teknikker til sparring.

Gruppeleder Linus Blomqvist beskrev treningen og besøket av italienerne i en episode av Motstandsbevegelsens aktivistpodkast «Mer enn ord».

Det var en veldig fin treningsøkt, det var interessant å få noen fra utlandet til å komme og trene med oss ​​og lære oss nye ting. Denne fyren har tidligere trent medlemmer av andre fascistiske bevegelser i Italia. Han kom også med en analyse av Motstandsbevegelsen og medlemmene våre før han dro.

Han var veldig imponert over vår organisasjon, nivået av disiplin som vi har og alle våre gutter, både store og små. Da vi trente kampsport, slo han alle våre aktivister fast i ansiktet, alle satt oppvakt og fortsatte å presse fremover. Han sa at dette var unikt, han hadde aldri trent en gruppe som dette før. Vanligvis er det alltid noen som bakker unna, men det var det ingen som gjorde. Til tross for forskjellen i størrelse, denne mannen var en ganske stor mann.

Han kommenterte hvordan vi gjennomførte vår demonstrasjon den 1. mai, hvor godt organisert våre sikkerhetsstyrker var, disiplinen til våre skjoldvegger og flaggbærere. Selv om han ikke forsto det som ble sagt under talene, var han imponert over energien, og det gjorde inntrykk på ham.

Han kommenterte også på mindre ting som redesjef Niklas Yngves og hans families gjestfrihet, og det varme kameratskapet han hadde følt blant våre kamerater.

Det var veldig hyggelig å høre disse tingene fra en italiener, en outsider, det er lett å ta forgitt, men vi har klart å bygge ganske en fantastisk bevegelse. At vi i denne syke tiden vi lever i, har vi en radikal nasjonalsosialistisk bevegelse som er så stor og voksende. Det er veldig imponerende.

Alle deltagerne gjorde en god jobb og varmet opp for den kommende 1. mai-demonstrasjonen. Treningsøkten ble avsluttet med en tur til sjøen hvor de fleste kameratene, inkludert italienerne, tok et forfriskende bad i vannet.

Hvis du vil vite mer, ble de tilreiste italienerne til Kungälv-demonstrasjonen intervjuet i tekst her og de ble intervjuet på Nordic Frontier her.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg