Hjem Artikler Intervju med en gresk aktivist fra Golden Dawn

Intervju med en gresk aktivist fra Golden Dawn

 INTERVJU  Blant landene som har følt effektene av den globale økonomiske krisen mest, er Hellas. Jeg kontaktet en personlig venn av meg, Thomas, som er et aktivt medlem av den greske politiske organisasjonen, Golden Dawn, for å finne ut hva han hadde å si om situasjonen i Hellas!

mmabb4

Hei Thomas! Hvordan har du det? Kan du introdusere deg selv og Golden Dawn for våre lesere?

Hei Kamerat! Først av alt, takk for intervjuet og muligheten for å snakke om den hellenistiske nasjonalist bevegelsen, Golden Dawn, og våre standpunkter til problemer som vårt land lider av.

Golden Dawn er en bevegelse grunnlagt av noen få dedikerte nasjonalister tidlig på 80-tallet. Siden den gang har mange ting hendt og Golden dawn bestemte tidlig på 90-tallet å ta en mer aktiv politisk rolle ved å organisere marsjer, demonstrasjoner osv.

Min første opplevelse med Golden Dawn var en gang på midten av 90-tallet når jeg besøkte kontorene og så de ukentlige talene. I 1997, når jeg var ferdig med min tjenestegjøring i militæret, bestemte jeg meg for å gå fra å være tilskuer, til å bli medlem og være aktiv i Golden Dawns rekker. Intet annet enn en vanlig soldat som gjør min tjeneste til Faderlandet, Rase og Nasjon.

Vi har lest mye om den økonomiske situasjonen i Hellas, og til og med hørt utsagn fra personer som Mikis Theodorakis, som hevdet at jøder stod bak den globale økonomiske krisen som har rammet Europa og da Hellas spesielt. Hva er faktaene slik du ser det, og hva er synet til den gjennomsnittlige greske arbeider?

Korrekt, noen år siden uttalte Mikis Theodorakis at Israel er «roten til alt ondt». En av svært få sannheter han sa i sitt liv. Etter dette kom han selvfølgelig med dumme unnskyldninger og la seg flat i anger. Tilbake til spørsmålet ditt. Det er ingen hemmelighet lenger at bak denne krisen er bankene og «markedet» som de kaller det. Det er et resultat av globaliseringen av nasjonale økonomier, ledet i hovedsak av store multinasjonale firmaer, som overfører deres forretninger til Asia (eg. Kina) og andre land i den tredje verden. Banker investerte også en masse penger tatt fra nasjonale økonomier og sparepengene til europeiske arbeider og skattebetalere, da de så en god mulighet til å tjene noen «raske penger». Aksjemarkedet spilte en stor rolle, ettersom det gjorde det mulig for noen mennesker (eg. George Soros) å skape stor rikdom i få hender, som sakte, men sikkert ødelegger de europeiske økonomiene. Alt dette, selvfølgelig støttet av lokale politikere og statsministere. Golden Dawn har gjennom en årrekke prøvd å få den europeiske arbeider til å forstå dette og at det ikke er «den late sør-europeer» sin feil (som faktisk jobber mer enn andre europeere og tjener mye mindre), men at skylden ligger hos korrupte regjeringer/politikere og deres sjefer. Hva EU gjorde, var å spre sin propaganda, så et europeisk folk ble snudd mot et annet, i stedet for mot de som står bak denne krisen. Europa i dag, er ingenting annet enn en lekeplass for store sionistiske selskaper som Goldman Sachs osv.

Den vanlige greske arbeider bærer stor avsky for politikerne og deres partier og har endelig innsett at deres ord er intet annet enn tomme løfter. Dette har gjort vår oppgave vanskeligere, ettersom vi har nødt til tilby et ekte alternativ (fra et tankesett til et levesett), en sann hellenistisk måte å leve på, basert på tradisjonene til våre forfedre som gav sitt blod for dette landet.

GDLeaderSpeechinHQ

Etter din mening, har den greske befolkningen tillit til at de nåværende politikerne kan snu situasjonen å bringe Hellas tilbake til «normalt»?

Absolutt ikke! I følge de siste statistikkene så har 80 prosent av den greske befolkningen ingen tillit til de nåværende politiske partiene. På den andre siden, så er tilliten til militæret langt høyere. Dette beviser at som tiden går, så vil fler og fler innse at «greske» politikere ikke er noe annet enn nikkedukker og at kun radikal forandring er løsningen. Golden Dawn er tilstede for å gi svaret. Som vi ofte sier: ekstreme tider krever ekstreme løsninger.

Har flere personer snudd seg til Golden Dawn som et resultat av dette?

Ja! Tiden for materialisme er snart over her i Hellas og hver dag åpner flere og flere av våre landsmenn sine øyne og ser farene og hvor politikerne leder dem. Ja, det har vært mange økonomiske skandaler i Hellas gjennom de siste tretti årene, men den største skandalen er «parlamentarisk demokrati». Våre rekker øker i antall og styrke, og vår røst blir sterkere. Snart er det valg i Hellas, og Golden Dawn vil delta. Det er en sjanse vi har til å flytte kampen fra gatene og direkte til fiendens hjerte. Det skal dog legges til, at valgene er for oss en politisk kamp, men ikke selve krigen.

GDDemonstration

Flere nyhetsrapporter som har blitt vist på norsk TV, viser konfrontasjoner fra din hjemby, Athen, mellom grekere og innvandrere. Media i Norge har selvfølgelig vinklet det slik at «onde grekere» har angrepet svake og forsvarsløse innvandrere. Som en person som bor og lever i Athen, så må du ha et unikt innsyn i denne situasjonen, som ikke er tilslørt av det politisk korrekte filteret. Kan du gi oss en liten rapport om hvordan situasjonen er, og hvordan innvandringen har påvirket Athen?

Ja vi er klar over rapportene du snakker om. Vi har også samme slags «journalisme» og jeg antar at mer eller mindre alle europeiske land lider av problemene som det flerkulturelle tyranniet bringer med seg. Bortsett fra en setning her og der, så gidder ikke journalistene prate med grekere som lever i disse områdene. De presenterer de som «galninger» som en dag bestemte seg for å jakte «stakkars innvandrere». Sannheten er langt fra dette selvfølgelig. Disse menneskene så deres boligstrøk bli forvandlet til et samlingssted for «dealere», pedofile, tyver og alle slags kriminelle. Ikke langt i fra amerikanske getthoer. I en del år nå, så har befolkningen i disse områdene bestemt seg for å ta loven i sine egne hender og ta tilbake disse områdene selv. Hva Golden Dawn gjorde, var å hjelpe de med vår erfaring fra organisering, samt å beskytte de når de ble truet på livet av de parasittiske gruppene (alt fra islamske og marxistiske ekstremister og Antifa som opererer som regjeringens lange arm).

I det siste kommunale valget fikk Golden Dawn 5,3 prosent av stemmene i Athen, men i disse områdene fikk vi 20-23 prosent. Som et resultat av dette, inntok vår leder Nikolaos Michaloliakos det kommunale styret. Nå har disse menneskene deres egen stemme (folk fra disse områdene blir ofte invitert til ukentlige møter, hvor de kan uttrykke deres problemer direkte til ordføreren). De siste ukene, på landsbygda også, i steder som Korint og Kreta, har befolkningen dannet grupper som patruljerer landsbyene natt og dag, samt sjekker alle innvandrere for papirer på at de er lovlige innvandrere. Når noen ikke kan vise frem dette (og dette gjelder 95 prosent av de) så blir de tatt med til de lokale myndighetene for deportasjon. Dette er et godt eksempel på mennesker som er blitt lei av å se deres nabolag bli omformet til noe lignende Kabul eller Islamabad, og tok saken i sine egne hender. Dette er noe vi også har fortalt de i en årrekke.

GDWeareTheFure-440x447

Etter min mening, over tid, så vil de nordiske landene også nå et lignende stadie som Hellas befinner seg i nå. Har du noen råd til det nordiske folk?

Muligvis vil de skandinaviske landene møte samme situasjon i løpet av et tiår, men jeg tror den vil komme av andre årsaker. Hvis masse-invasjonen av ikke-europeiske innvandrere fortsetter på samme måte som i dag, så vil de skandinaviske landene kollapse og da vil det helt klart bli en anspent rasemessig situasjon. Utifra hva jeg vet så har Sverige, Danmark og Norge allerede store problemer med muslimer osv. Som du allerede vet så gjør ikke regjeringer eller politikere noen ting for å beskytte sitt eget folk. De vil kun stemme for flere lover mot det skandinaviske folk, og fortsette å gi mer støtte til innvandrere. Mitt råd? Slutt å se på TV og klage når deres vakre kvinner blir voldtatt rett utenfor dørene deres. Organiser dere, bli politisk involvert og støtt opp under deres lokale patriotiske/nasjonalistiske bevegelser – på tross av ideologiske forskjeller (jeg snakker selvfølgelig ikke om pro-sionistiske «patrioter») dere måtte ha. Vær sikker, det er mange rundt deg som er villig til å sloss for sitt land, men etter år med hjernevasking av propagandaen til sionist-dominert massemedia føler de seg motløse og har et nesten nihilistisk syn på livet. Hvis de blir møtt av en gruppe bestemte og urokkelige patrioter – da vil de gå med oss. Husk, Roma ble ikke bygget på en dag!

Har du noen personlige høydepunkter fra dine år med tjeneste i Golden Dawn?

Det er mange gode øyeblikk jeg husker. Å delta i Golden Dawns aktiviteter hvert eneste år, er i seg selv et høydepunkt. Jeg er veldig stolt av at – fra vår leder og ned til det siste medlemmet, er jeg blant urokkelige patrioter og nasjonalister, som tross vanskeligheter, er kompromissløse og sloss hardt for å ta tilbake vårt land fra klørne til den nye verdensorden og internasjonal sionisme. Jeg er sikker på at Golden Dawn er Hellas sitt siste håp.

Ok, Thomas – vi er ved intervjuets ende! Avslutt gjerne intervjuet med noen ord til våre lesere!

Takk til deg kamerat for dine spørsmål og støtte. Hilsener går til alle kamerater i Skandinavia. Golden Dawn gir aldri opp og vil fortsette å sloss for Rase og Nasjon. For et Større Hellas i et Fritt Europa!

Vae Victis!

Thomas K.
Medlem av Golden Dawns Sentralkomité

Golden Dawn Web-sider:
http://www.xryshaygh.com/en
http://golden-dawn-international-newsroom.blogspot.no/
https://xaameriki.wordpress.com/